Ανεξήγητο βουητό αναστατώνει τους κατοίκους χωριού στην Κρήτη - Τι λέει ο Λέκκας

Μυστηριώδες βουητό αναστατώνει τους κατοίκους χωριού στην Κρήτη - Τι λέει ο Λέκκας Facebook Twitter
Φωτ.: Pixabay
0

Ένα ανεξήγητο βουητό έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους του χωριού Καμάρες της Κρήτης, καθώς δεν μπορούν να διαπιστώσουν από πού προέρχεται.

Το βουητό και ένα τράνταγμα, όμοιο με πτώση τεράστιου βράχου, έβγαλε τους κατοίκους από τα σπίτια τους.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Καμαρών, Γιώργος Κουτεντάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ επεσήμανε πως ακούστηκε πρώτη φορά τα ξημερώματα της Πέμπτης και έκτοτε οι κάτοικοι έχουν αναφέρει άλλες δύο ανάλογες περιπτώσεις. Σύμφωνα με τον ίδιο, την τελευταία 15ετία οι κάτοικοι έχουν βιώσει κι άλλες φορές κάτι αντίστοιχο.

Ανάλογο φαινόμενο φαίνεται πως έχει καταγραφεί και στον δήμο Φαιστού, με τον δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη, να αναφέρει πως είχαν κληθεί γεωλόγοι, αλλά δεν είχαν βρει κάτι ανησυχητικό.

Ο καθηγητής Διαχείρισης Καταστροφών του ΕΚΠΑ και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, ερωτώμενος από την κρατική τηλεόραση για το φαινόμενο στις Καμάρες, εμφανίστηκε καθησυχαστικός.

Σημείωσε πως δεν πρόκειται για σεισμό αλλά, κατά την εκτίμησή του, για υπόγεια κατάρρευση σπηλαίου ή κάτι που προκλήθηκε από κάποιο τεχνικό μέσο, όπως κάποια έκρηξη. Κάλεσε τους κατοίκους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ