Μοναστηράκι: 6χρονη έπεσε στο κενό μεταξύ τρένου και αποβάθρας, στον σταθμό του ΗΣΑΠ

Μοναστηράκι: 6χρονη έπεσε στο κενό μεταξύ τρένου και αποβάθρας, στον σταθμό του ΗΣΑΠ Facebook Twitter
0

Τρομακτικές στιγμές βίωσε ένα 6χρονο κορίτσι και η μητέρα της, που την έχασε ξαφνικά από τα μάτια της, όταν έπεσε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας, στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30 το βράδυ, όταν η μητέρα προσπάθησε να κατέβει στον σταθμό στο Μοναστηράκι μαζί με τα δύο παιδιά της, 5 και 6,5 ετών. Όμως, το μεγαλύτερο παιδί γλίστρησε και έπεσε στο κενό, με συνέπεια να τραυματιστεί. 

«Είμαι ακόμη σε κατάσταση σοκ, γλίτωσε το παιδί μου από πολύ δυσάρεστες καταστάσεις», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η μητέρα. «Σταμάτησε το τρένο και κατεβήκαμε. Υπήρχε πολύς κόσμος στην αποβάθρα και στο τρένο. Κατεβαίνοντας, η μεγάλη μου κόρη γλίστρησε και έπεσε μέσα. Την έχασα από τα μάτια μου εντελώς», περιέγραψε η γυναίκα. 

«Δεν μπορούσα να την δω, τόσο κάτω ήταν. Συγκεντρώθηκε κόσμος, εγώ φώναζα “βοήθεια το παιδί μου”», συνέχισε μιλώντας για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε. Τελικά, πρόσθεσε, ένας νεαρός βοήθησε στον απεγκλωβισμό του παιδιού και τον ευχαρίστησε δημόσια.

«Έβγαλε το παιδί μου, σώο ευτυχώς», είπε η μητέρα. Η εξάχρονη υπέστη εγκαύματα, σύμφωνα με τη μητέρα. «Όταν πήρα στα χέρια μου το παιδί φώναζα ότι χτυπήθηκε από ρεύμα και μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση, επειδή δεν υπάρχει ρεύμα σε αυτό το σημείο. Τελικά, αυτό που έχει συμπεράνει και ο γιατρός είναι ότι πρόκειται για κάποια εγκαύματα τριβής, αλλά και από ηλεκτροπληξία. Το παιδί εκεί κάτι έπιασε και έπαθε ηλεκτροπληξία», δήλωσε. 

«Αυτό δεν είναι απλά ένα κατασκευαστικό λάθος, όπως μου είπαν από τον ΗΣΑΠ, είναι μια παγίδα θανάτου», τόνισε, αναφερόμενη στο κενό που υπάρχει στον συγκεκριμένο σταθμό ανάμεσα στον συρμό και την αποβάθρα. «Μου είπαν ότι σε αυτό το κενό έχει πέσει ηλικιωμένος και ότι συμβαίνουν συνέχεια τέτοια περιστατικά», συμπλήρωσε. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ