Μηταράκης: Ο Ελαιώνας θα κλείσει οπωσδήποτε- Προσαγωγές έπειτα από επεισόδια στη δομή

Μηταράκης: Ο Ελαιώνας θα κλείσει οπωσδήποτε- Προσαγωγές έπειτα από επεισόδια στη δομή Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Η δομή φιλοξενίας μεταναστών στον Ελαιώνα θα κλείσει οπωσδήποτε, διεμήνυσε μέσω Twitter ο Νότης Μηταράκης, μετά τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν εκεί. 

Έξι άτομα προσήχθησαν το πρωί έξω από τη δομή φιλοξενίας και σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία. 

«Ελαιώνας: μετανάστες και αλληλέγγυα άτομα απειλούν το προσωπικό μας, αυτό δεν θα γίνει ανεκτό και η δομή θα κλείσει οπωσδήποτε», έγραψε σε ανάρτηση στο Twitter ο Νότης Μηταράκης, ενώ ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου δημοσίευσε δύο βίντεο από τη δομή. 

Περίπου 20 άτομα, που βρίσκονταν έξω από τη δομή από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, εμπόδισαν στις 07:00 το πρωί της Παρασκευής του εργαζομένους να εισέλθουν στον χώρο, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Η διευθύντρια της δομής ειδοποίησε την αστυνομία και πραγματοποιήθηκαν έξι προσαγωγές, που αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

Πρόκειται για άτομα που αντιδρούν στη μεταφορά των μεταναστών από τη δομή του Ελαιώνα σε εκείνη του Σχιστού, αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ. Χθες, με λεωφορεία της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν οικειοθελώς 22 άτομα από τον Ελαιώνα στο Σχιστό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ