Μηνύσεις κατά δύο μηνυτών καταθέτει ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη

Μηνύσεις κατά δύο μηνυτών καταθέτει ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη Facebook Twitter
Φωτό.: Πάρις Ταβιτιάν / LifO
0

Με μηνύσεις κατά δύο μηνυτών, που τον κατηγορούν για βιασμό κατά συρροή, αναμένεται να απαντήσει αύριο η υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μιλώντας κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο δικηγόρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ανέφερε ότι εκτός της απολογίας Λιγνάδη αύριο, θα κατατεθούν και δύο μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση και για ψευδή καταμήνυση. Οι μηνύσεις αφορούν στους δύο καταγγέλλοντες, καθώς με τα μέχρι στιγμής στοιχεία «όλα είναι ψέματα» όπως ανέφερε.

«Αύριο θα καταθέσουμε μήνυση εις βάρος των δύο ανθρώπων και όσων όλο το χρονικό διάστημα έλεγαν αυτά που έλεγαν εις βάρος του» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Υπενθυμίζεται ότι η υπεράσπιση Λιγνάδη έχει ήδη καταθέσει ένσταση ακύρωσης της προδικασίας. 

«Ευπρόσδεκτες οι μηνύσεις, θα απαντήσουμε στη δικαιοσύνη»

«Δεν είναι το βήμα που μου δίνεται κατάλληλο για να αντικρούσω τις ενστάσεις», απάντησε ο δικηγόρος ενός εκ των μηνυτών στο Mega.

Ο κ. Βλάχος υπογράμμισε δε, πως «Υπάρχει απόλυτη νομιμότητα της διαδικασίας έως τώρα. Πουθενά δεν είναι υποχρεωτική η διενέργεια προανάκρισης. Δεν θα έχει τύχη η ένσταση της υπεράσπισης».

Ερωτηθείς, ο κ. Βλάχος, για το αν έχει στα χέρια του ακλόνητα στοιχεία ή άλλες καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη ανέφερε πως «Ακλόνητη είναι η γνώση του εντολέα μου ότι υπέστη βιασμό. Αυτό είναι ένα δεδομένο ακλόνητο. Σε αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι εγγενείς οι αποδεικτικές δυσκολίες. Αυτά τα εγκλήματα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν μπορούν να υπάρχουν μάρτυρες.

»Εφόσον από την αρχή μιλάμε για απαξίωση και για εκφοβισμό των θυμάτων, των μαρτύρων, μηνύσεις. Ευπρόσδεκτες οι μηνύσεις, θα απαντήσουμε στη δικαιοσύνη. Οι μάρτυρές μας είναι αξιόπιστοι και η δικαιοσύνη θα κρίνει την αξιοπιστία τους. Περιμένουμε τις μηνύσεις με μεγάλη μας χαρά. Γεγονός αδιαμφισβήτητο είναι ότι υπάρχει ένας 14χρονος που υπέστη το έγκλημα που έχει καταγγέλλει» τόνισε.

Αποκάλυψε δε, ότι υπάρχουν κι άλλοι μάρτυρες που εμφανίζονται πρόθυμοι να καταθέσουν κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Έχω υπόψιν μου και συνομιλώ με άλλα θύματα που θέλουν να θέσουν τον εαυτό τους στη διάθεση των Αρχών. Είτε με τη μορφή μαρτυρικών καταθέσεων, είτε με τη μορφή μηνύσεων. Μιλάμε για μάρτυρες – θύματα που έχουν να καταγγείλουν κακοποιητές σε βάρος του συμπεριφορές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες του Mega

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ