Μετρό: Παραδίδονται την Τετάρτη 5/10 τρεις νέοι σταθμοί στον Πειραιά

Μετρό Πειραιά: Ανοίγουν την Τετάρτη 5/10 τρεις σταθμοί Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στην κυκλοφορία παραδίδονται την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου τρεις νέοι σταθμοί του μετρό στον Πειραιά. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr, πρόκειται για τους σταθμούς «Μανιάτικα», «Πειραιάς» και «Δημοτικό Θέατρο» που εκτιμάται πως θα προσθέσει 132.000 επιβάτες ημερησίως στην κίνηση του μετρό. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων αναμένεται να μειωθεί κατά 23.000 ημερησίως, όπως επίσης αναμένεται μείωση στις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 120 τόνους ημερησίως.

Ο συνολικός χρόνος μετάβασης με το μετρό από το λιμάνι μέχρι το αεροδρόμιο υπολογίζεται σε μόλις 55 λεπτά. 

Τους νέους σταθμούς επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ξεναγούμενος στους χώρους των σταθμών. 

«Ένιωσα χαρά, περηφάνεια, αισιοδοξία και μια προσμονή να επισκεφθεί και να χρησιμοποιήσει αυτό το νέο σύγχρονο μέσο μεταφοράς ο κάθε Πειραιώτης. Ένα μέσο, το οποίο ευελπιστώ να δώσει "ανάσες" στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά αλλά και του μεγάλου Λιμανιού της χώρας» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος μέσω Instagram. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία-Δύο αθλητές μιλούν στην Lifo 

Ελλάδα / Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - Δύο σπουδαίοι αθλητές μιλούν στη Lifo 

Η Παραολυμπιονίκης Δήμητρα Κοροκίδα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου Στέλιος Μαλακόπουλος, και οι δύο τους θύματα τροχαίων ατυχημάτων, δείχνουν τον τρόπο σε όλους μας
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ