Μειώνεται η βενζίνη: «Ίσως πέσει κάτω από 2 ευρώ»- Τεράστια πτώση τζίρου στα πρατήρια

Μειώνεται η τιμή της βενζίνης: «Θα πέσει κάτω από 2,20 ευρώ/λίτρο»- Τεράστια πτώση τζίρου Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI
0

Για την αύξηση τιμής στα καύσιμα μίλησε ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος Πρατηριούχων- Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, εκτιμώντας ότι από την επόμενη εβδομάδα η τιμή της αμόλυβδης θα πέσει ακόμη και κάτω από 2 ευρώ.

Όπως εξήγησε, έχει καταγραφεί η μεγαλύτερη πτώση τζίρου στα πρατήρια υγρών καυσίμων τα τελευταία 8 χρόνια κάτι που σημαίνει πως έχει πέσει η κατανάλωση και σε μία πτωτική πορεία αργεί αυτό να αποτυπωθεί στις αντλίες.

«Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται αποκλιμάκωση των τιμών, έχουν πέσει 12 έως 14 λεπτά το λίτρο, τόσο η βενζίνη όσο και το πετρέλαιο κίνησης, σε σχέση με αυτό που είχαμε πριν 20 μέρες» είπε στο OPEN.

Ο κ. Παπαστεργίου εκτίμησε ότι η τιμή της βενζίνης θα πέσει ακόμη και κάτω από τα 2 ευρώ την επόμενη βδομάδα. «Έχουμε καταγράψει τη μεγαλύτερη πτώση τζίρου -τουλάχιστον 20%- στα πρατήρια υγρών καυσίμων τα τελευταία 8 χρόνια. Την επόμενη εβδομάδα θα δούμε την αμόλυβδη κάτω από τα 2,20 ευρώ το λίτρο», πρόσθεσε.

Τέλος τόνισε πως με την άφιξη του Fuel Pass 2, η τιμή στην αντλία για τους οδηγούς των ΙΧ θα είναι φτάσει κάτω από τα 2 ευρώ, κάτι που θα είναι μεγάλη ανάσα για τους εκδρομείς του Ιουλίου και του Αυγούστου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ