Μαραντίνης- Χρηστίδου: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών

Μαραντίνης- Χρηστίδου: Στα δικαστήρια για τη διατροφή των παιδιών- - 12μηνη φυλάκιση με αναστολή πρότεινε ο εισαγγελέας Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Να επιβληθεί ποινή 12μηνης φυλάκισης με 3ετή αναστολή στον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη, πρότεινε ο εισαγγελέας για μη καταβολή διατροφής κατ΄εξακολούθηση.

Μετά από αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, το δικαστήριο εξέτασε σήμερα την υπόθεση για «παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή» από πλευράς του τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με το Alpha, φέρεται να μην είχε καταβάλει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των παιδιών. 

Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν και οι κουμπάροι και καλοί της φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά.

Η παρουσιάστρια βγαίνοντας από το κτίριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, αρνήθηκε ευγενικά να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά γιατί κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς» είπε στους δημοσιογράφους η παρουσιάστρια.

Η υπόθεση εκκρεμεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.  

Με πληροφορίες του Alpha/Tlife

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία-Δύο αθλητές μιλούν στην Lifo 

Ελλάδα / Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - Δύο σπουδαίοι αθλητές μιλούν στη Lifo 

Η Παραολυμπιονίκης Δήμητρα Κοροκίδα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου Στέλιος Μαλακόπουλος, και οι δύο τους θύματα τροχαίων ατυχημάτων, δείχνουν τον τρόπο σε όλους μας
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ