Μαγιορκίνης: Αύριο περιμένουμε 20.000 κρούσματα - Μέχρι πότε αναμένεται η κορύφωση της έξαρσης

Μαγιορκίνης: Αύριο περιμένουμε 20.000 κρούσματα - Πότε θα υπάρξει κορύφωση του κύματος Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Λίγο παραπάνω από 20.000 κρούσματα κορωνοϊού αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο στη χώρα σύμφωνα με τον καθηγητή, Γκίκα Μαγιορκίνη εν μέσω θερινής έξαρσης νέων μολύνσεων. 

Ωστόσο, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook, «ο αριθμός των διασωληνωμένων παρέμεινε σχετικά σταθερός με ήπια αύξηση της τάξης του 3%».

«Προς το παρόν δεν έχουμε δει σημαντική πίεση στις ΜΕΘ αν και η αύξηση στις διαγνώσεις είναι παρούσα τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Η κινητική και δυναμική στις διασωληνώσεις εντός αυτής της εβδομάδας θα είναι και ο σημαντικότερος προγνωστικός δείκτης», γράφει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Μαγιορκίνη, «το βασικό σενάριο πρόβλεψης για τη θερινή έξαρση παραμένει σε κορύφωση μέχρι τις 10 Ιουλίου που θα κυμανθεί στο επίπεδο των 20.000 διαγνώσεων (7-ήμερος μέσος όρος)».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία από την Θεσσαλία: Έκλεισαν την δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν

Ελλάδα / Θεσσαλία: Τι απέγιναν τα ζώα συντροφιάς μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας; - Καταγγελίες για γερά νεύρα

Κραυγή αγωνίας από τους εθελοντές της περιοχής και αιχμές κατά της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς - Όσοι εξακολουθούν να νοιάζονται για την προστασία αυτών των πλασμάτων καταγγέλλουν ότι υπεύθυνοι έκλεισαν τη δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν...
NEWSROOM