Λαμία: ΕΔΕ για τον θάνατο 49χρονου καθηγητή- Έμεινε 10 ώρες με πυρετό στα επείγοντα

Λαμία: ΕΔΕ για τον θάνατο 49χρονου καθηγητή- Έμεινε 10 ώρες με πυρετό στα επείγοντα Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI
0

Την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων ζητούν οι συγγενείς του 49χρονου καθηγητή, που πέθανε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας

Ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης διέταξε ΕΔΕ για το θάνατο του 49χρονου καθηγητή Πληροφορικής στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Τα προηγούμενα 24ωρα ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα από το Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά που φαίνεται να έδειξε ότι υπάρχουν λόγοι για να προχωρήσει η 5η ΥΠΕ σε ΕΔΕ.

Η Ένορκη Διοικητική Εξέταση ανατέθηκε στη διευθύντρια ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Γεωργία Παπαδάμου, η οποία είναι και συντονίστρια διευθύντρια για όλα τα ΤΕΠ της 5ης ΥΠΕ.

Ο 49χρονος καθηγητής εισήχθη με υψηλό πυρετό το πρωί της 20ης Αυγούστου και παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να διασωληνωθεί, παρέμεινε για 10 περίπου ώρες στα Επείγοντα πριν μεταφερθεί στη Γενική ΜΕΘ, παρά το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο υπήρχαν τρία άδεια κρεβάτια στην Εντατική.

Ως εξήγηση για την καθυστέρηση προβάλλεται ότι ο 49χρονος δεν ήταν σταθερός αιμοδυναμικά και υπήρχε κίνδυνος να υποστεί έμφραγμα κατά τη μεταφορά.

Η συγκεκριμένη εξήγηση δεν έπεισε, ωστόσο, την οικογένειά του, με τον αδερφό του, να κάνει λόγο στο lamiareport.gr, για ολιγωρία γιατρών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ