Κρήτη: Την ενοχή του συζύγου της Έφης Τσιχλάκη για ανθρωποκτονία πρότεινε η εισαγγελέας

Κρήτη: Την ενοχή του συζύγου της Έφης Τσιχλάκη για ανθρωποκτονία πρότεινε η εισαγγελέας Facebook Twitter
0

Την ενοχή του συζύγου της Έφης Τσιχλάκη για ανθρωποκτονία πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Κρήτης. 

Η εισαγγελέας απέκλεισε την εκδοχή της αυτοκτονίας για την Έφη Τσιχλάκη, η οποία είχε βρεθεί νεκρή, με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, τον Μάρτιο του 2016, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του 55χρονου κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία- όχι από πρόθεση- επικαλούμενη όλα τα στοιχεία που προέκυψαν από τις τρεις ιατροδικαστικές εκθέσεις, την έκθεση του οπλουργού – τεχνικού συμβούλου, την αυτοψία της αστυνομίας, αλλά και από τις μαρτυρικές καταθέσεις. Επίσης, πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Η Έφη Τσιχλάκη, είπε η εισαγγελέας, έχασε τη ζωή της σε δύο στάδια. Δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγό της ο οποίος την χτύπησε, στη συνέχεια επιχείρησε να την ακινητοποιήσει με στραγγαλισμό και ενώ το θύμα ήταν στο πάτωμα, ανίκανο να αντισταθεί, δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι. Η εισαγγελέας εκτίμησε ότι δεν υπήρχε εκ προμελέτης πρόθεση από την πλευρά του κατηγορούμενου. 

Στην απολογία του, που προηγήθηκε, ο 55χρονος κατηγορούμενος δεν κατάφερε να εξηγήσει πώς βρέθηκε το όπλο πάνω από τον ώμο της συζύγου του και όχι στο ύψος των ποδιών ή της μέσης της. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διαπιστώθηκαν ανακρίβειες σχετικά με το τι προηγήθηκε του θανάτου της Έφης Τσιχλάκη. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ