Καβάλα: «Μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μετέφερα ζωοτροφές» - Τι ανέφερε η 31χρονη στα ασφαλιστικά μέτρα

Καβάλα: «Μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μετέφερα ζωοτροφές» ανέφερε η 31χρονη στα ασφαλιστικά μέτρα Facebook Twitter
0

Αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα κατά του 56χρονου πρώην συντρόφου της είχε υποβάλει η 31χρονη, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με το παιδί της στη Λεκάνη Καβάλας

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha δημοσίευσε το περιεχόμενο της αίτησης αυτής, με τη νεαρή μητέρα να εκφράζει φόβους για τη ζωή της, μήνες πριν πέσει νεκρή, αλλά και να αναφέρεται στην κακή συμπεριφορά του δράστη και στα δεινά που περνούσε δίπλα του.

Αρχικά, η 31χρονη αναφερόταν στη γνωριμία και τη σχέση τους, που οδήγησε στη συγκατοίκηση. Η ίδια μετακόμισε στη Λεκάνη από τη Γερμανία, όπου είχε μεγαλώσει και ζούσε, και έφερε μαζί της περίπου 5.000 ευρώ. 

«Όταν ήρθα στη Λεκάνη, είχα μαζί μου 5.000 ευρώ που είχα αποκομίσει από την εργασία μου ως γραφίστρια, χωρίς κανένα άλλο εισόδημα. Η οικία του 56χρονου, όπου διαμέναμε, ήταν σε άθλια κατάσταση και αφιέρωσα χρόνο, κόπο και χρήματα για να την καταστήσω όσο τον δυνατόν κατάλληλη για τη διαβίωση μας» επεσήμανε.

Ενώ αρχικά ο 56χρονος είχε συμφωνήσει πως θα συνέχιζε τη δουλειά της, στη συνέχεια την ανάγκαζε να πηγαίνει μαζί του στο μαντρί και δεν μπορούσε να κρατήσει τη δουλειά της. 

«Η συμβίωση μας αποδείχθηκε άκρως οδυνηρή για μένα, καθόσον από το Δεκέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο που γεννάνε τα κατσίκια, βρισκόμασταν στο βουνό από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ, και με πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες (χιόνια, βροχές, παγετός) για να τον βοηθώ, καθώς δεν είχε άλλους εργάτες, παρά μόνο εμένα. Στις ελάχιστες ώρες που δεν είχαμε στις στάνες, εγώ ασχολούμουν με την περιποίηση του σπιτιού» περιέγραφε. 

Έκανε λόγο για πλήρη αδιαφορία προς το πρόσωπό της καθώς τα τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί δεν της έδωσε ούτε ένα ευρώ για τις ανάγκες της και χρειάστηκε να χαλάσει τις 5.000 ευρώ που είχε αλλά και ακόμη 4.500 που χρέωσε στις κάρτες της. 

«Όπως ήταν εύλογο, οι οικονομικές δυσκολίες έφεραν προβλήματα στη σχέση μας, καθώς αδυνατούσε κι αρνούνταν να καταλάβει τις ανάγκες μου ως συντρόφου του και τον ενδιέφερε μόνο να του παρέχω βοήθεια στα ζώα, κάτι που εγώ ήδη έκανα από κατανόηση για τα οικονομικά προβλήματα του, ενώ όταν εισέπραττε τις κρατικές επιδοτήσεις για τα κατσίκια δύο φορές τον χρόνο, δεν μου έδινε ούτε ένα ευρώ, καθώς όπως μου έλεγε πήγαιναν στα χρέη του» επεσήμανε. 

Την περίοδο που ήταν έγκυος, εργαζόταν «σκληρά», όπως τόνιζε, «μεταφέροντας ζωοτροφές με βάρος 20 κιλών σε κουβάδες και αυτό γινόταν κατόπιν συνεχών πιέσεων εκ μέρους του, που αδιαφορούσε παντελώς για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας μου. Λόγω των αντίξοων συνθηκών που βίωσα, γέννησα έξι εβδομάδες νωρίτερα».

Τελικώς αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση, αλλά ο 56χρονος δεν φάνηκε να ενδιαφέρθηκε για εκείνη και το παιδί και τής ζήτησε να φύγει από το σπίτι σε 5 μέρες, όπως και έκανε. Εγκαταστάθηκε στο σπίτι που έχει ο παππούς της στην περιοχή, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε να την ενοχλεί, όπως ανέφερε. 

«Οι εντάσεις, οι φιλονικίες και απειλές έγιναν καθημερινές όχι γιατί του έλειπε το μωρό ή εγώ αλλά γιατί έχασε τον μοναδικό βοηθό του. Έφτασε μάλιστα στο έσχατο σημείο να μου πει πως πρέπει να πνίξει εμένα και το μωρό και μετά να αυτοκτονήσει». 

Η 31χρονη εξέφρασε τον «φόβο» και την «ανησυχία» της καθώς γνώριζε πως ο πρώην σύντροφός της είχε στην κατοχή μία κυνηγετική καραμπίνα. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ