Ιταμές δηλώσεις από Αχιλλέα Μπέο μετά το ξύλο σε μοτοσικλετιστή: «Δεν θα με κρίνουν τα δημοσιογραφικά σκουπίδια της Αθήνας»

Ο Αχιλλέας Μπέος με κοστούμι Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ
0

Αμετανόητος εμφανίζεται ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος πρωταγωνίστησε σε άγριο επεισόδιο στη μέση του δρόμου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Σε βίντεο, που κυκλοφόρησε, ο Αχιλλέας Μπέος φαίνεται να ξυλοφορτώνει οδηγό μηχανή, ενώ στο επεισόδιο εμπλέκεται ένα ακόμη άτομο.

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο δήμαρχος Βόλου, μέσω ανάρτησής του, έδωσε τη δική του εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε ύβρεις για τη μητέρα του.

Εχθές, κατά τη διάρκεια δηλώσεων στο πλαίσιο των αγιασμών για τη νέα σχολική χρονιά, ο Αχιλλέας Μπέος ρωτήθηκε για το βίαιο περιστατικό. 

Όπως τόνισε, αντέδρασε όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, ενώ αν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο θα πράξει το ίδιο.

«Αντέδρασα όπως θα αντιδρούσε ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος, να μην πω το 99%, να πω το 90% όταν σου βρίζουν τη μάνα, την οικογένεια και δέχεται ευθεία απειλή ο αδερφός σου, αντιδράς. Εγώ έτσι έχω μάθει. Είμαι αυθόρμητος, ειλικρινής και χωρίς ψέματα και υποκρισίες», είπε σε δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος.

Κακώς έγινε βέβαια το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά αν γίνει ξανά σήμερα, έτσι θα αντιδράσω. Εγώ δεν θα κριθώ από τα δημοσιογραφικά σκουπίδια των Αθηνών ιδιαίτερα, που εξυπηρετούν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα. Εγώ κρίνονται και θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών καθημερινά και αυτοί θα με κρίνουν», πρόσθεσε.

Βίντεο: Ο καυγάς του Αχιλλέα Μπέου με οδηγό μηχανής

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ