Ισθμός Κορίνθου: Έκλεισε ξανά λίγες ώρες αφού δόθηκε σε κυκλοφορία - Διαψεύδει η διαχειρίστρια εταιρεία

Ισθμός Κορίνθου: Έκλεισε ξανά λίγες ώρες αφού δόθηκε σε κυκλοφορία - Λόγω κατολίσθησης Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Διαψεύδει η Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγος της Κορίνθου τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που κάνουν λόγο για διακοπή της λειτουργία της Διώρυγας, λίγες ώρες αφότου είχε δοθεί στην κυκλοφορία, μετά από νέα κατολίσθηση. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του loutraki365, η διώρυγα της Κορίνθου λειτούργησε μόλις μερικές ώρες καθώς σημειώθηκε κατολίσθηση. Στο ίδιο δημοσίευμα ανέφερε πως επί τόπου έχει σπεύσει ειδικό πλωτό για τον καθαρισμό του καναλιού, με αρκετά πλοία να περιμένουν. 

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της ΑΕΔΙΚ, λειτουργεί πλήρως από σήμερα το απόγευμα προσφέροντας μάλιστα αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση 

«H ΑΕΔΙΚ διαψεύδει δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, που κάνουν λόγο για διακοπή της λειτουργίας της Διώρυγας.

Η Διώρυγα Κορίνθου άνοιξε με ασφάλεια από σήμερα Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022, και ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διελεύσεις.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι βυθισμάτων για την απρόσκοπτη διέλευση, χωρίς περιορισμούς στα βυθίσματα.

Η ΑΕΔΙΚ με σεβασμό προς τους πελάτες και χρήστες των υπηρεσιών της, ενημερώνει ότι σήμερα η Διώρυγα Κορίνθου θα λειτουργεί πλήρως από τις απογευματινές ώρες εξυπηρετώντας τη ναυσιπλοΐα, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για όλη την προγραμματισμένη περίοδο επαναλειτουργίας της.

Σημειώνεται πως την Παρασκευή ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε και πραγματοποίησε το διάπλου του καναλιού, ενώ το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε πως η Διώρυγα της Κορίνθου επαναλειτουργεί από σήμερα και για τρεις μήνες.

«Με σχέδιο ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των παρεμβάσεων στη Διώρυγα της Κορίνθου, μετά τις μεγάλες καταπτώσεις και από σήμερα, η Διώρυγα θα ανοίξει με απόλυτη ασφάλεια για τους επόμενους 3 μήνες, προκειμένου να εξυπηρετήσει την καλοκαιρινή κίνηση», επισημαίνει στο tweet του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ