Ιωάννα Παλιοσπύρου για τα επεισόδια στα Mad VMA: «Πάγωσα, έτρεξα στην Έλενα Παπαρίζου, ήταν πολύ τρομαγμένη»

Ιωάννα Παλιοσπύρου για τα επεισόδια στα Mad VMA: «Πάγωσα, έτρεξα στην Έλενα Παπαρίζου, ήταν πολύ τρομαγμένη» Facebook Twitter
0

Για τα όσα έλαβαν χώρα στα Mad Video Music Awards μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρισκόταν πάνω στη σκηνή τη στιγμή που ξέσπασε ο δεύτερος καυγάς.

Η κα Παλιοσπύρου επρόκειτο να παρουσιάσει ένα από τα βραβεία της βραδιάς, όταν οι τράπερ ενεπλάκησαν για δεύτερη φορά.

«Είμαι άτυχη μάλλον, δεν ξέρω τι γίνεται. Δυστυχώς, το είδα μπροστά στα μάτια μου. Είδα κάποιον να επιτίθεται με γροθιά» είπε σε δημοσιογράφους. 

«Προσπάθησα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, αυτά είναι πολύ κρίμα να γίνονται» συμπλήρωσε, ενώ ερωτώμενη για το εάν φοβήθηκε, είπε: «Εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα, αλλά πάγωσα και προσπάθησα να διατηρήσω τη ψυχραιμία μου. Προσπάθησα να πω και κάτι από το μικρόφωνο, ότι δεν είμαστε υπέρ της βίας κι ότι πρέπει να έχουμε ψυχραιμία. Δυστυχώς, ξέφυγαν τα πράγματα».

Αναφέρθηκε και στην αντίδραση της Έλενας Παπαρίζου, η οποία έφυγε από τις εξέδρες και αποχώρησε από τα βραβεία. 

«Στενοχωρήθηκα που δεν έδωσα το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Έτρεξα να της μιλήσω και να την ηρεμήσω. Της έδωσα ένα φιλί. Ήταν πάρα πολύ τρομαγμένη» δήλωσε.

Όσον αφορά στον ίδιο τον καυγά, είπε πως «υπάρχει μία σύγκρουση ανάμεσα στους καλλιτέχνες της τραπ κι ήρθαν να τις λύσουν εδώ».

Τέλος, σε ερώτηση για το εάν σκέφθηκε να μην ανέβει στη σκηνή, μετά τον αρχικό καυγά, άφησε αιχμές κατά της διοργάνωσης: «Δεν το σκέφτηκα καθόλου γιατί θεώρησα πως η παραγωγή θα έχει κάνει κάτι να το εμποδίσει, αλλά έπεσα έξω».  

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ