Η νέα συλλογή του Christian Louboutin εμπνέεται από την Ελλάδα και έχει τίτλο «Greekaba»

Η νέα συλλογή του Christian Louboutin εμπνέεται από την Ελλάδα και έχει τίτλο «Greekaba» Facebook Twitter
0

Η νέα συλλογή του Christian Louboutin είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα και αποτελεί μια ωδή στον ελληνικό πολιτισμό και το μεσογειακό καλοκαίρι.

Η capsule collection Greekaba περιλαμβάνει μία σειρά από αξεσουάρ όπως μπότες, ψηλοτάκουνα πέδιλα, εσπαντρίγιες και loafers, που έχουν δημιουργηθεί με βάση την κουλτούρα της χώρας μας, ενώ οι τσάντες αποτελούνται από μοτίβα και σχέδια εμπνευσμένα από τις ζωφόρους της Αρχαιότητας.

Για τη νέα καμπάνια της Greekaba, ο Christian Louboutin συνεργάστηκε με τον Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά, ο οποίος είναι ο «πατέρας» της «Κυρίας Τεπενδρή», του φανταστικού χαρακτήρα που για αρκετά χρόνια είχε τον δικό της χώρο στην εφημερίδα New York Times.

Εμπνευσμένη από τη γη και τη θάλασσα, κάθε αποκλειστικό κομμάτι της συλλογής απεικονίζει τον Christian Louboutin στις περιπέτειές του στην Αθήνα και σε μια σύγχρονη Οδύσσεια στις Κυκλάδες.

Την «ξενάγηση» του σχεδιαστή στην Αθήνα και τις Κυκλάδες ανέλαβαν η «Κυρία Τεπενδρή» και το πιστό της κανίς Pepe. 

Κωσταντίνος Κακανιάς: Η συλλογή είναι το celebration της φιλίας μας

«Πήρα τουριστικά αντικείμενα χωρίς καμία αιδώ μαζί με γραμμικό ρυθμό, δωδεκανήσια κεντήματα και έγινε ένα ελληνικό DNA που μετά ο Κριστιάν το έκανε αυτή τη συλλογή» είπε ο Κωνσταντίνος Κακανιάς μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Του χρωστάω πολλά. Αυτή η συλλογή θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε όλον τον κόσμο» είπε ο καλλιτέχνης που είναι πολύ στενός φίλος με τον Louboutin. «Ήμουν μια φορά πολύ άρρωστος και πήρε το αεροπλάνο και ήρθε να με δει. Τον δέχομαι και με δέχεται. Είναι μια φιλία αληθινή. Αυτή η συλλογή είναι το celebration της φιλίας μας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ