Η νέα ανάρτηση της Μπάρκα με μαγιό μετά το body shaming της Λατινοπούλου

Η νέα ανάρτηση της Μπάρκα με μαγιό μετά το body shaming της Λατινοπούλου Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram.
0

Φωτογραφία με μαγιό στην παραλία δημοσίευσε η παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα μετά τα body shaming σχόλια εναντίον της από την πολιτεύτρια, Αφροδίτη Λατινοπούλου. 

Στη νέα φωτογραφία, η Δανάη Μπάρκα ποζάρει χαμογελαστή με το κόκκινο μαγιό της και γράφει: «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται είναι τα… σκουπίδια».

Στο τέλος της λεζάντας που συνοδεύει τη φωτογραφία, προσθέτει: «Να χαμογελάτε κούκλοι μου. (Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσείς)».

Υπενθυμίζεται ότι η Λατινοπούλου προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, καθώς με ανάρτησή της εχθές έβαλε στο στόχαστρο τη Δανάη Μπάρκα κάνοντας λόγο για «λάθος πρότυπα υγείας», αναφερόμενη στη woke culture.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε χωρίς να κατονομάζει την πολιτεύτρια ότι «όταν το μόνο όπλο ενός ανθρώπου είναι να σχολιάζει τρίτους σε πιάνει μια λύπη, γιατί λες πόσο άδειος είναι μέσα του».

«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, καθαρίζοντάς τον, φροντίζοντάς τον και παίρνοντας πολλή αγάπη, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω, βοηθάω πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να περνούν δύσκολα. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία-Δύο αθλητές μιλούν στην Lifo 

Ελλάδα / Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - Δύο σπουδαίοι αθλητές μιλούν στη Lifo 

Η Παραολυμπιονίκης Δήμητρα Κοροκίδα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του στίβου Στέλιος Μαλακόπουλος, και οι δύο τους θύματα τροχαίων ατυχημάτων, δείχνουν τον τρόπο σε όλους μας
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ