Η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα μετά την απαλλαγή του κατηγορουμένου: «Θα παλέψω μέχρι τέλους»

Η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα μετά την απαλλαγή του κατηγορουμένου: «Θα παλέψω μέχρι τέλους» Facebook Twitter
Φωτ: MotionTeam/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
0

Αντίδραση από τη Γεωργία Μπίκα στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του βιασμού που κατήγγειλε την Πρωτοχρονιά.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που δημοσιεύτηκε κάνει δεκτή την 60 σελίδων εισήγηση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα, η οποία ζητούσε απαλλαγή του κατηγορουμένου.

Η απάντηση της Γεωργίας Μπίκα

«Ενημερώθηκα για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση, να τεθεί η υπόθεσή μου στο αρχείο» ανέφερε αρχικά η καταγγέλλουσα.

Δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για να φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.

«Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου, ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεσή μου στο ακροατήριο, για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα, μπροστά σε μία ανοιχτά και δημόσια διαδικασία» σημείωσε, ειδικότερα.

«Είχα το ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει» συνέχισε η κα Μπίκα.

Καταλήγοντας επεσήμανε πως η υπόθεση παραμένει σε «πλήρη εξέλιξη» και η ίδια θα εξαντλήσει την «ψυχική δύναμή» της για να «παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση». 

Η αντίδραση της Γεωργίας Μπίκα μετά την απαλλαγή του κατηγορουμένου: «Θα παλέψω μέχρι τέλους» Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια οφειλόμενη απάντηση στην καταγγελία των κατοίκων Θεσσαλίας για τα ζώα συντροφιάς

Ελλάδα / Μια οφειλόμενη απάντηση στην καταγγελία των κατοίκων Θεσσαλίας για τα ζώα συντροφιάς

Στις καταγγελίες απαντούν η ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, Μαριάνθη Δημοπούλου, η εκπρόσωπος του «Διασώζω«, Ερμιόνη Γιαννακού, και η διευθύντρια προγράμματος Zero Stray Academy, Σταματίνα Σταματάκου
NEWSROOM