Χαμόγελο του Παιδιού: Είχε εκδώσει Missing Alert για τον άνδρα που έπεσε στις ράγες στο μετρό Κορυδαλλού

Χαμόγελο του Παιδιού: Είχε εκδώσει Missing Alert για τον άνδρα που έπεσε στις ράγες στο μετρό Κορυδαλλού Facebook Twitter
0

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Missing alert για τον άνδρα που έπεσε το απόγευμα στις γραμμές του Μετρό στον Κορυδαλλό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «Ο Ε.Π. ο οποίος αγνοούνταν από τις 24/05/2022 και για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert από Το Χαμόγελο του Παιδιού, εντοπίστηκε σήμερα 25/05/2022 κατά τις απογευματινές ώρες καθώς  έπεσε στις γραμμές μπροστά στο συρμό σε σταθμό του ΜΕΤΡΟ.

Στο σημείο βρέθηκε η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για το άτομο που αναζητούνταν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του και εκτιμώντας τα στοιχεία κρίθηκε ότι πρόκειται για μια άκρως ανησυχητική εξαφάνιση αφού όπως αναγραφόταν και στο Δελτίο Τύπου Εξαφάνισης είχε εκδηλώσει συμπεριφορά μέσα από την οποία φαινόταν ότι βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και χρειάζεται η προσοχή και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τον άμεσο εντοπισμό του.

«Πρόκειται για μια ακόμη εξαφάνιση συνανθρώπου μας η οποία τονίζει την ανάγκη άμεσης εκτίμησης της κατάστασης και άμεσων ενεργειών για την εύρεση τους. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού μόνο το πρώτο τετράμηνο του 2022 υπήρξαν 48 ανησυχητικές εξαφανίσεις ενηλίκων που απαιτούσαν άμεσους χειρισμούς και ενέργειες για την εύρεση τους» αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τετάρτης, σήμανε συναγερμός καθώς ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του Μετρό στον Κορυδαλλό. Άνδρες της Πυροσβεστικής έσπευσαν για τον απεγκλωβισμό του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ