Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Η ανάρτηση της κόρης- «Η μητέρα μου θυσιάστηκε στο βωμό της αρρωστημένης αντρικής τιμής»

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Η μητέρα μου θυσιάστηκε στο βωμό της αρρωστημμενης αντρικής του τιμής» Facebook Twitter
0

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η της κόρης της 56χρονης Γεωργίας που την Κυριακή της 31ης Ιουλίου δολοφονήθηκε από τον συζύγό της σε χωριό του δήμου Ρεθύμνου.

«Η μητέρα μου δολοφονήθηκε, πισώπλατα και με τον πιο φριχτό τρόπο το πρωί της 31ης Ιουλίου μέσα στο σπίτι μας από τον άντρα που παντρεύτηκε, τίμησε επί 40 χρόνια, ανέδειξε και ανέθρεψε τα παιδιά του. Η μητέρα μου, ήταν, είναι και θα είναι μια αγωνίστρια της ζωής. Μια γυναίκα γεμάτη αισιοδοξία, χαρά, φως και δύναμη. Πρότυπο για κάθε σύγχρονη γυναίκα. Δούλευε για 40 ολόκληρα χρόνια με αξιοπρέπεια και απόλυτη προσήλωση στην οικογένεια της με σκοπό να αναθρέψει τα τέσσερα παιδιά της, μονη της, μέσα σε έναν από χρόνια κατεστραμμένο  γάμο που τη μείωνε, και τη βίαζε ψυχικά, ψυχολογικά και σωματικά», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έφερε στη δημοσιότητα το cretapost.

Την ίδια ώρα ζητά από την ελληνική δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη και παραδειγματική στην ετυμηγορία της ώστε να μην κινδυνέψει καμία άλλη μάνα, κόρη ή αδελφή.

«Η μητέρα μου θυσιάστηκε στον βωμό της αρρωστημένης αντρικής του τιμής, μιας τιμής που δεν αναγνωρίζει ως ανθρώπινη οντότητα τη γυναίκα, με όνειρα, επιθυμίες και επιλογές αλλά τη λογίζει ως ιδιοκτησία που οπότε θέλεις την πουλάς, οπότε θέλεις την καταπατάς και οπότε θέλεις της βάζεις φωτιά και την καις. Ζητάμε από την ελληνική δικαιοσύνη να είναι αμείλικτη και παραδειγματική στην ετυμηγορία της, ώστε να μην τολμήσει κανένα άλλο θρασύδειλο τέρας να πάρει τη ζωή καμίας άλλης μάνας, κόρης ή αδερφής. Θα μάχομαι με όσες δυνάμεις μου έδωσε η μαμά μου για να μείνεις και να σαπίσεις μέσα στη φυλακή, εσύ και ότι αρρωστημένο αντιπροσωπεύεις, ώστε να μη κινδυνέψει καμία άλλη γυναίκα, κανένας άλλος άνθρωπος. Θα κατηγορώ μάνα μου τον εαυτό μου μέχρι τη μέρα που θα ανταμωσουμε ξανά. Καλό παράδεισο Γιωργιω μου. Σ αγαπάω πολύ», καταλήγει η ανάρτηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος γυναικοκτόνος μετά την απολογία του προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Η μητέρα μου θυσιάστηκε στο βωμό της αρρωστημμενης αντρικής του τιμής» Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ