Γεωργιάδης: «Ένα στα τέσσερα πρατήρια παρανομεί - Νέα πρόστιμα για αισχροκέρδεια στα καύσιμα»

Γεωργιάδης: «Νέα πρόστιμα για αισχροκέρδεια στα καύσιμα - Στο 26% η παραβατικότητα» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ασταμάτητα συνεχίζονται οι έλεγχοι για την αισχροκέρδεια στα καύσιμα, όπως σημείωσε σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως υπέγραψε νέα πρόστιμα και έως το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψει και «αρκετά ακόμη».

«Αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε ασταμάτητα τους ελέγχους για την αισχροκέρδεια στα καύσιμα. Και σήμερα υπέγραψα νέα σχετικά πρόστιμα και έως το τέλος της εβδομάδας θα υπογράψω και αρκετά ακόμη. Στέλνουμε σαφές μήνυμα σε όλους να μην εκμεταλλευθούν την κατάσταση για να κερδίσουν!», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα στα social media.

Στο 26% η παραβατικότητα των πρατηρίων υγρών καυσίμων

Με μία δεύτερη ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο υπουργός έκανε γνωστό πως η  παραβατικότητα των πρατηρίων υγρών καυσίμων για αθέμιτη κερδοφορία διαμορφώνεται στο 26% με βάση την επεξεργασία των στοιχείων από τους ελέγχους της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου (ΔΙΜΕΑ).

«Η υπηρεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ΔΙΜΕΑ τις τελευταίες μέρες έχει ελέγξει: 137 πρατήρια καυσίμων. Έχει ολοκληρώσει την επεξεργασία των στοιχείων για τα 64. Βρέθηκαν παραβάσεις αθέμιτης κερδοφορίας σε 17. Χωρίς παράβαση τα 47. Υπό επεξεργασία τα 73. Παραβατικότητα στο 26%. Συνεχίζουμε», έγραψε συγκεκριμένα.


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ