Φωτιά στο Κρανίδι: Αναζωπύρωση του μετώπου - Δραματικές εικόνες από το φλεγόμενο Amanzoe

Φωτιά στο Κρανίδι: Εικόνες από το φλεγόμενο Amanzoe - Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Δύσκολη αναμένεται η νύχτα στην Αργολίδα, καθώς το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε αναζωπύρωση στην περιοχή της Κορακιά στο Κρανίδι, όπου έχει παραδοθεί στις φλόγες μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα

Νωρίτερα, το πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe εκκενώθηκε επιτυχώς, με τους επισκέπτες του να έχουν μεταφερθεί ασφαλείς σε άλλα καταλύματα της περιοχής. 

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κυκλοφορούν στα social media από το φλεγόμενο ξενοδοχείο όπου επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, προσπαθώντας να θέσει υπό έλεγχο τις φλόγες. 

Στο βίντεο φαίνονται οι φλόγες να καίνε τα πάντα γύρω από την πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Αυτή τη στιγμή, οι άνεμοι που έπνεαν ισχυροί μέχρι πριν από λίγο, έχουν κοπάσει. Σύμφωνα με τους ντόπιους, δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς στην γύρω περιοχή, ωστόσο, αρκετές από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Αργολικές Ειδήσεις, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος καθώς στις εγκαταστάσεις υπάρχουν φιάλες υγραερίου. . «Η φωτιά τώρα είναι σε χορτολιβαδική έκταση και δεν απειλεί οικισμούς αλλά έχει φουντώσει μέσα στο ξενοδοχείο. Καίγονται κάποια δέντρα αλλά κυρίως είναι χορτολιβαδική η έκταση και ευτυχώς δε φυσάει τώρα. Υπάρχει πρόβλημα στο ξενοδοχείο που πλέον έχει εκκενωθεί» σημείωσε στο τοπικό μέσο ο δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για εμπρησμό. 

Φωτιά στο Κρανίδι: Αναζωπύρωση του μετώπου - Δραματικές εικόνες από το φλεγόμενο Amanzoe Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter

Φωτιά στο Κρανίδι: Εικόνες από το φλεγόμενο Amanzoe - Facebook Twitter
Φωτ.: Αργολικές Ειδήσεις


«Σήμερα έχουν συμβεί περίεργα πράγματα εδώ στην Ερμιονίδα και στο Κρανίδι. Είχαμε δυο φωτιές μικρές μέσα στην πόλη του Κρανιδίου κοντά στα σπίτια, σε κάποια οικόπεδα με χόρτα. Το μεσημέρι έγινε αυτό, 15.30 με 17.00. Και μετά από λίγη ώρα ξέσπασε και αυτή η φωτιά εδώ η μεγάλη, που είναι στο ξενοδοχείο AMANZOE. Πριν μισή ώρα θα σας έλεγα ότι η φωτιά είναι σε ύφεση. Όμως τώρα (21.30) έχει αναζωπυρωθεί! Ιδιαίτερα στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει».

Φωτιά στο Κρανίδι: Αναζωπύρωση του μετώπου - Δραματικές εικόνες από το φλεγόμενο Amanzoe Facebook Twitter
Φωτ.: Αργολικές Ειδήσεις

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ