Εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη: Εφτά άτομα απολογούνται για το bullying

Εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη: Εφτά άτομα απολογούνται για το bullying Facebook Twitter
2

Ραγδαίες είναι οι δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

Σε απολογία καλούνται από σήμερα εφτά άνδρες από την Κρήτη, που κατηγορούνται ότι ασκούσαν bullying στον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, οι εφτά άνδρες θα βρεθούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και άσκηση παράνομης βίας.

Υπενθυμίζεται πως το ποινικό σκέλος της υπόθεσης δεν σχετίζεται με την κύρια υπόθεση της ανθρωποκτονίας, καθώς η κατηγορία, για την ώρα, δεν έχει προσωποποιηθεί.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 και βρέθηκε νεκρός, στις 15 Μαρτίου, με τραύματα από μαχαίρι.

Πέρυσι, ο μοναδικός μάρτυρας της υπόθεσης Νίκος Δάβρης, είχε περιγράψει τα «βασανιστήρια» στα οποία υποβαλλόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από συμφοιτητές του.

«Κάθε τρεις και λίγο τον εξευτέλιζαν. Αυτό με την ντουλάπα (σ.σ τον έκλειναν στο έπιπλο), με βίαιο χτύπημα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον φάγανε».

«Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται, είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Αιώνιο όνειδος σ αυτούς τους Κρητικούς ψευτοπαλληκαράδες ! Πολλοί εναντίον ενός τι θάρρος , τι τόλμη ! Χάθηκε ένα καταπληκτικό αθώο παιδί . Το αίμα του να τους κυνηγάει ...