Επιμένει στις δηλώσεις της για τη Μπάρκα η Λατινοπούλου: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Να κάνει εξετάσεις»

Επιμένει στις δηλώσεις της για τη Μπάρκα η Λατινοπούλου: «Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Να κάνει εξετάσεις» Facebook Twitter
0

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επιμένει στα όσα είπε σχετικά με την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα και την καλεί να κάνει εξετάσεις. Η πολιτεύτρια είχε επικρίνει την κα Μπάρκα για το κορμί της, επισημαίνοντας πως δεν αποτελεί σωστό πρότυπο.

Σε νεότερη τοποθέτησή της, στον Alpha, η ίδια επέμεινε πως «εγώ στη Δανάη Μπάρκα ουδεμία επίθεση δεν έκανα». 

«Ανέβασα μία φωτογραφία από ένα site που αποθέωναν το σώμα, όχι τα μαλλιά, το σώμα της Δανάης Μπάρκα. Και είπα ότι αυτό δεν είναι υγιές πρότυπο» συμπλήρωσε. 

Ερωτώμενη για το εάν επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από την παρουσιάστρια, διερωτήθηκε για ποιον λόγο να κάνει κάτι τέτοιο.

«Να ζητήσω συγγνώμη, γιατί; Αν την είχα απέναντί μου, θα της έλεγα πως πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της, να επισκεφθεί τον γιατρό της και να κάνει εξετάσεις» είπε και συνέχισε: «Αν μου απαντούσε πως οι εξετάσεις της είναι καλές... πολύ αμφιβάλω. Και μπορούμε αυτό να το δούμε και για οποιονδήποτε άνθρωπο έχει αυτά τα κιλά». 

Καταλήγοντας συμπλήρωσε πως και η ίδια η κα Μπάρκα δήλωσε πως δεν την ενόχλησε η τοποθέτησή της. 

Δείτε τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο (από το 03:00): 

Η Δανάη Μπάρκα είχε απαντήσει χωρίς να κατονομάζει την πολιτεύτρια ότι «όταν το μόνο όπλο ενός ανθρώπου είναι να σχολιάζει τρίτους σε πιάνει μια λύπη, γιατί λες πόσο άδειος είναι μέσα του».

Η Νέα Δημοκρατία, μετά τις δηλώσεις της Λατινοπούλου, ανακοίνωσε πως «δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δε θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ