Ένταση στο Αιγαίο: Τουρκικές ακταιωροί προωθούν λέμβο με αλλοδαπούς - Το βίντεο της ακτοφυλακής

Ένταση στο Αιγαίο: Τουρκικές ακταιωροί προωθούν λέμβο με αλλοδαπούς - Το βίντεο της ακτοφυλακής Facebook Twitter
1

Να εισέλθει σε ελληνικά χωρικά ύδατα συνοδεία τουρκικών ακταιωρών, επιχείρησε σήμερα το πρωί λέμβος  βορειοανατολικά της Μυτιλήνης.

Η λέμβος, που όπως αναφέρει το Λιμενικό Σώμα μετέφερε αλλοδαπούς, εντοπίστηκε από πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής καθώς και από περιπολικό σκάφος. Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος κατόπιν ενεργειών τόσο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου όσο και των επιχειρούντων στη συγκεκριμένη περιοχή πραγματοποιήθηκαν επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας με τουρκικές αρχές και με τουρκικές ακταιωρούς, ο αριθμός των οποίων αυξήθηκε σταδιακά, προκειμένου να παραλάβουν τους επιβαίνοντες της λέμβου, με αρνητικά αποτελέσματα.

Στην ανωτέρω περιοχή, στην οριογραμμή των ελληνικών χωρικών υδάτων, αναπτύχθηκε σταδιακά και ικανός αριθμός περιπολικών σκαφών του Λιμενικού.

 

Η λέμβος, η οποία δεν εισήλθε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, παρά τις προσπάθειες των τουρκικών ακταιωρών να την ωθήσουν εντός αυτών, περισυνελέγη τελικά μεσημβρινές ώρες σήμερα από τουρκική ακταιωρό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ωστόσο, όλοι ασχολούνται με τη Συρία, το Ιράν και άλλους, αγνοώντας τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας των Τούρκων. Κατά τ'άλλα δεν κοιτάζουν τα συμφέροντά τους όλοι, όχι καλέ. Αυτά είναι συνωμοσίες.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ