«Ελ. Βενιζέλος»: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς»

Ελ. Βενιζέλος: Ακυρώσεις και καθυστερήσεις σε πτήσεις λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς» Facebook Twitter
Eurokinissi/Φωτογραφία Αρχείου
0

Ακυρώσεις και καθυστερήσεις στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού έχει φέρει η κακοκαιρία «Ελπίς».

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, έχουν ήδη ακυρωθεί οι πτήσεις από Χίο, Ικαρία, Ζάκυνθο, Μύκονο, Πάρο, Ηράκλειο, Μήλο, Σάμο, Λήμνος και Θεσσαλονίκη αλλά και οι πτήσεις εξωτερικού από Άμστερνταμ, Ρώμη, Βελιγράδι και Κωνσταντινούπολη.

Νωρίτερα, οι τουρκικές αρχές διέκοψαν όλες τις πτήσεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για μία ώρα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην πόλη, σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT Haber, ενώ πολλές άλλες περιοχές της Τουρκίας αντιμετώπισαν δυσκολίες στις μετακινήσεις λόγω της κακοκαιρίας.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν και καθυστερήσεις στις πτήσεις εξωτερικού από Φρανκφούρτη και Νέα Υόρκη προς Ελ. Βενιζέλος, σύμφωνα με τo πρόγραμμα πτήσεων του αεροδρομίου.

Η διοίκηση του αεροδρομίου σε ανακοίνωσή που εξέδωσε ωστόσο κάνει λόγο για δυσμενείς καιρικές συνθήκες και προσπάθεια απρόσκοπτης λειτουργίας του «Ελ Βενιζέλος».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «Δυσμενή καιρικά φαινόμενα, συμπεριλαμβανομένου χιονόπτωσης και παγετού, θα επικρατήσουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου.

»Στο πλαίσιο αυτό, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σχεδιάζει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την απρόσκοπτη λειτουργία του αεροδρομίου. Συνιστάται οι επιβάτες να προγραμματίζουν τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο αρκετό χρόνο πριν από το πρόγραμμα της πτήσης τους και να επιβεβαιώνουν την κατάσταση της πτήσης με την αεροπορική τους εταιρεία.»

Οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερώνονται για τις πτήσεις από το site του αεροδρομίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ