Φυσικό Αέριο: Έκτακτη συνεδρίαση της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων υπό τον Σκρέκα- Για την επάρκεια

Έκτακτη συνεδρίαση της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων- Για την επάρκεια φυσικού αερίου Facebook Twitter
0

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων, για την αξιολόγηση της επάρκειας εφοδιασμού της χώρας με φυσικό αέριο, σε περίπτωση διακοπής της τροφοδοσίας από τη Ρωσία 

Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων θα συνεδριάσει υπό τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα. 

Στη συνεδρίαση θα μετάσχουν από τη ΡΑΕ ο Β’ αντιπρόεδρος Δημήτρης Φούρλαρης και η προϊσταμένη του τμήματος Ενεργειακών Μελετών, Σχεδιασμού κι Ασφάλειας Εφοδιασμού της Αρχής, Μαρία Κερκίδου. 

Από τη ΔΕΗ θα μετάσχουν ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Κοπανάκης και ο γενικός διευθυντής Διαχείρισης Ενέργειας, Κωνσταντίνος Νάζος. Επίσης, θα δώσουν το παρών η διευθύνουσα σύμβουλος της ΔΕΣΦΑ, Μαρία Ρίτα Γκάλι, ο διευθυντής διαχείρισης υποδομών, Νίκος Κάτσης και ο διευθυντής τμήματος λειτουργίας, Δημήτρης Σαρρής. 

Ακόμη, θα δώσουν το παρών ο πρόεδρος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης και ο γενικός διευθυντής λειτουργίας υποδομών, Δημήτρης Μίχος. Από τη ΔΕΠΑ, θα μετάσχουν ο διευθύνων σύμβουλος Κωνσταντίνος Ξιφαράς και ο εκτελεστικός διευθυντής εμπορικών δραστηριοτήτων, Κωνσταντίνος Καραγιαννάκος. Επίσης, θα μετάσχουν στελέχη των εταιρειών Elpedison, ΗΡΩΝ και Protergia. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ