Έκλεισε το αεροδρόμιο της Ρόδου λόγω ρωγμής στον διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης

Έκλεισε το αεροδρόμιο της Ρόδου λόγω ρωγμής στον διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης Facebook Twitter
2

Πρόβλημα στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών του αεροδρομίου «Διαγόρας» της Ρόδου παρουσιάστηκε σήμερα, το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να έχουν διακοπεί προσωρινά οι πτήσεις.

Οι αρμόδιοι εξέδωσαν προσωρινή απαγόρευση προσγείωσης και απογείωσης αεροσκαφών από τις 11:50 το πρωί της Πέμπτης εξαιτίας ρωγμής που παρουσιάστηκε στο μέσο τμήμα του διαδρόμου προσγείωσης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η λήψη έκτακτων μέτρων με το προσωρινό κλείσιμο του αεροδρομίου μέχρι να γίνει η σχετική επιθεώρηση από τους ειδικούς.

Άμεσα ενημερώθηκαν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Ρόδου και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες σε τοπικό επίπεδο, ώστε να εξετάσουν εναλλακτικές λύσεις για να μην ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν προς και από το νησί.

Οι προγραμματισμένες αφίξεις προωθήθηκαν στα αεροδρόμια της Κω, του Ηρακλείου και της περιοχής Ντάλαμαν της Τουρκίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε πριν από λίγο από την Fraport Greece, έξι πτήσεις εκ των οποίων η μια ιδιωτικού αεροσκάφους, προσγειώθηκαν στην Κω και μια στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου αποκαθίσταται σταδιακά.

Με πληροφορίες από Ροδιακή

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ