Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας μίας 55χρονης στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

 

Οι Αρχές αναζητούν τον 20χρονο γιο της, καθώς εκτιμούν πως είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία.

 

Το έγκλημα διαπράχθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, στο σπίτι της 55χρονης στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το στήθος της.

 

Ένα από τα παιδιά της 55χρονης υποστήριξε στην Αστυνομία πως όταν έφυγε από το σπίτι της οικογένειας το πρωί, η μητέρα τους έμεινε μόνη με τον 20χρονο γιο της.

 

«Είχαν απειλήσει τη μητέρα τους»

 

«Οι εντάσεις στο σπίτι ήταν πάρα πάρα πολύ συχνές» ανέφερε στους δημοσιογράφους γνωστός του 20χρονου που αναζητά η Αστυνομία.

 

«Γνωρίζω το παιδί που αναζητά η αστυνομία. Ήταν ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η πρόνοια, ζούσε στο νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα, οπότε έκρινε η πρόνοια ότι παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα» δήλωσε, μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξαν φορές στο παρελθόν που είχαν απειλήσει τη γυναίκα.

 

 

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.