Δολοφονία Άλκη: «Με τους δολοφόνους του παιδιού μου δεν θέλω καμία επικοινωνία», λέει η μητέρα του

Σημείο δολοφονίας Άλκη Facebook Twitter
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
0

Να σταματήσει το επικοινωνιακό παιχνίδι από την πλευρά των κατηγορουμένων ζητά η μητέρα του Άλκη, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Την ώρα που 10 κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, η μητέρα του Άλκη μίλησε στον Alpha για τις εξελίξεις στην υπόθεση. 

«Επειδή πάει να ξεκινήσει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την άλλη πλευρά, δηλαδή κάπου διάβασα θα στείλουμε ένα γράμμα συγγνώμης στη μάμα του Άλκη, θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Δεν θέλω, δεν επιθυμώ καμία επικοινωνία με την απέναντι πλευρά. Δεν θέλω να περάσω σε καμία αντιπαράθεση, να ανταλλάξουμε λόγια, μηνύματα, καμία τέτοια κίνηση. Με τους δολοφόνους του παιδιού μου δεν θέλω καμία επικοινωνία», ξεκαθάρισε.

«Αν έχει ξεκινήσει να σταματήσει εδώ. Σεβαστείτε την απώλεια του Άλκη, θρηνώ για το παιδί μου»,  είπε, τονίζοντας ότι παραδίδει τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη.

Μιλώντας για το πώς βιώνει το πένθος, η μητέρα του Άλκη δήλωσε ότι «είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που με βασανίζουν αυτές τις μέρες, το μυαλό αδειάζει, ξαναγεμίζει», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει  «να μας προβληματίσει όλους μας, οικογένειες, γονείς, όλους τους φορείς, την κυβέρνσηση, όλοι να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην άμεση αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ. στη δολοφονία του γιου της. Όπως είπε: «Ξεπέρασε τον εαυτό της. Έκανε τα αδύνατα δυνατά ακόμα και στην προσέγγιση σε εμάς, τις οικογένειες, να στείλει άμεσα ψυχολόγο... να στηρίξει και τις τρεις οικογένειες των παιδιών. Μας έδωσε ένα μήνυμα ότι μπορούμε να νιώσουμε ασφαλείς».

Στην εκπομπή του Alpha παρουσιάστηκαν και εικόνες από το δωμάτιο του Άλκη, όπου βρίσκονται φανέλες από διάφορες ομάδες. «Όλοι μαζί μια αγκαλιά. Τα έβαλα έτσι για να συμβολίζουν κάτι. Όλα μέσα στο δωμάτιο έχουν κάποιον συμβολισμό».

«Τα μηνύματα είναι συγκινητικά, έρχονται ακόμα άλλες 12 σακούλες, είναι όγκος μηνυμάτων», είπε η μητέρα του Άλκη.

Δολοφονία Άλκη: Τι δείχνει η εξέταση DNA

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη, συνεχίζονται, καθώς οι κατηγορούμενοι επιρρίπτουν ο ένας ευθύνη στον άλλον. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα DNA, που δημοσιεύει το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο 21χρονος Έλληνας, που κρατούσε το δρεπάνι, μαχαίρωσε τον Άλκη. Γενετικό υλικό του 19χρονο βρέθηκε στη λεπίδα αλλά και το κομβίο αναδίπλωσής του.

Δολοφονία Άλκη: «Με τους δολοφόνους του παιδιού μου δεν θέλω καμία επικοινωνία», λέει η μητέρα του Facebook Twitter

Ταυτόχρονα, στη λαβή του εντοπίστηκε γενετικό υλικό του φίλου του Άλκη, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι είτε επιχείρησε να αρπάξει το δρεπάνι από τον 21χρονο, είτε ήταν αυτός που το σήκωσε από το έδαφος και το πέταξε στο σημείο που εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τα ίδια συμπεράσματα στο πατάκι του τρίτου αυτοκινήτου εντοπίστηκε σε σκουρόχρωμες κηλίδες το DNA του άνδρα με το όνομα «Ντίνος» που αναζητούν οι αρχές.

Δολοφονία Άλκη: «Με τους δολοφόνους του παιδιού μου δεν θέλω καμία επικοινωνία», λέει η μητέρα του Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ