Η Ελλάδα δημοφιλέστερη στην Ευρώπη για τις παραλίες της: Ξεχωρίζουν Κρήτη, Νάξος και Μύκονος

Η Ελλάδα δημοφιλέστερη στην Ευρώπη για τις παραλίες της: Ξεχωρίζουν Κρήτη, Νάξος και Μύκονος Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Μία ακόμη διεθνή διάκριση κατάφερε να «πετύχει» η Ελλάδα με τις μαγευτικές παραλίες.

Μετά από εκτεταμένη έρευνα που διενήργησε η δημοφιλής Βρετανική διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα  Holidu.co.uk , η Ελλάδα κατατάσσεται πρώτη θέση ανάμεσα σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες με κριτήριο τη δημοφιλία για τις παραλίες που διαθέτουν.

Τα αποτελέσματα προέκυψαν μετά από μηνιαίες μετρήσεις των μέσων διαδικτυακών αναζητήσεων για τις παραλίες όλων των Ευρωπαϊκών χωρών, σε διάστημα 12 μηνών. Σύμφωνα με την έρευνα, η Ελλάδα είναι με διαφορά η νικήτρια με 5.400 μηνιαίες διαδικτυακές αναζητήσεις και 142.000 instagram hashtags.

Ειδικότερα, ξεχωρίζουν η Κρήτη, η Νάξος και η Μύκονος που μαζί με τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε πανέμορφες παραλίες με πολύ καθαρά νερά.

Δημοφιλέστερη στην Ευρώπη η Ελλάδα για τις παραλίες της: Ξεχωρίζουν η Κρήτη, η Νάξος και η Μύκονος Facebook Twitter
Φωτ.: Κρήτη / UNSPLASH

Τη δεκάδα με τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς προορισμούς για παραλίες συμπληρώνουν η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ισπανία, η Κροατία, η Μάλτα, οι Κάτω Χώρες και η Πολωνία.

Δημοφιλέστερη στην Ευρώπη η Ελλάδα για τις παραλίες της- Ξεχωρίζουν η Κρήτη, η Νάξος και η Μύκονος Facebook Twitter

Φέτος τόσο η Κρήτη, όσο και η Μύκονος όπως έχουν τονίσει φορείς των νησιών στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), θα κινηθεί στους ρυθμούς των αφίξεων της χρονιάς του 2019.

Δημοφιλέστερη στην Ευρώπη η Ελλάδα για τις παραλίες της: Ξεχωρίζουν η Κρήτη, η Νάξος και η Μύκονος Facebook Twitter
Φωτ.: Μύκονος / Unsplash

Αναφορικά με τη Νάξο, οι προβλέψεις για φέτος είναι πολύ ενθαρρυντικές με την επισκεψιμότητα στο νησί και τις Μικρές Κυκλάδες από το εξωτερικό και από την Ελλάδα να αναμένεται να υπερβεί τα δεδομένα του 2019, σε ορισμένες περιόδους», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς. «Με τις δεκάδες εξωτικές παραλίες μας, αναδεικνύουμε την Νάξο ως τον ιδανικό προορισμό για τους φίλους των θαλάσσιων σπορ, της κατάδυσης, της διασκέδασης, την χαλάρωσης, των οικογενειακών στιγμών, των πάρτι και του ρομαντισμού», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Κατσαράς.

Δημοφιλέστερη στην Ευρώπη η Ελλάδα για τις παραλίες της: Ξεχωρίζουν η Κρήτη, η Νάξος και η Μύκονος Facebook Twitter
Φωτ.: Νάξος / UNSPLASH

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ