ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Δίκη Τοπαλούδη: Συνήγορος των βιαστών-δολοφόνων είπε πως ήταν «μη αποτρόπαιο έγκλημα»

Τοπαλούδη Facebook Twitter
Φωτ.: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
0

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μετά την έξοδο της από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, που καταδίκασε τους δύο δράστες του βιασμού και δολοφονίας της φοιτήτριας σε ισόβια και 15 χρόνια.

Η κα Κούλα Αρμουτίδου βγήκε από το δικαστήριο εν μέσω φωνών και συνθημάτων, από αλληλέγγυους. «Καμία άλλη δολοφονημένη, ποτέ να μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι και η κα Αρμουτίδου ένωσε τη φωνή της με τις δικές τους.

«Επιτέλους να κάνουμε άνδρες με μπέσα, άνδρες με αξιοπρέπεια, άνδρες να τιμάτε τα παντελόνια σας. Φτάνει πια να δολοφονείται τα παιδιά μας. Τα κορίτσια μας» φώναξε στη συνέχεια.

«Από 600 γραμμάρια τα κάνουμε δύο μέτρα κοπελάρες, με προσόντα, με χίλια δύο με ηθικές αξίες και να έρχονται δύο τσογλαναράδες (…) και να σπείρουνε τον πόνο και το δάκρυ μέσα στην οικογένειά μου» συνέχισε, στον ίδιο έντονο τόνο.

«Δεν αξίζαμε αυτή την τύχη».

Επανέλαβε, δε, το αίτημα της οικογένειας για «αλλαγές στον ποινικό κώδικα. Εδώ και τώρα. Όχι το ισόβια 20 χρόνια. Μία ζωή να είναι μέσα στις φυλακές».

Τοπαλούδη Facebook Twitter

Η ένταση στο δικαστήριο

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της δικασίμου, η φράση που χρησιμοποίησε ένας από τους συνηγόρους υπεράσπισης οδήγησε σε ένταση.

Ο δικηγόρος του δράστη με καταγωγή από τη Ρόδο έκανε την αγόρευσή του για την αναγνώριση ελαφρυντικών στον εντολέα του και ισχυρίστηκε πως πρόκειται για «μη αποτρόπαιο έγκλημα».

Ο πατέρας και η μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη αντέδρασαν και άρχισαν να φωνάζουν; «Αλήτη τι είναι αυτά που λες; Ντροπή σου».

Ελλάδα
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ