Δίκη Χρυσής Αυγής: Επεισόδιο Μάγδας Φύσσα- Γιάννη Λαγού: «Μου κάνει ερωτήσεις ο δολοφόνος του παιδιού μου»

Μάγδα Φύσσα Γιάννης Λαγός Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Την έντονη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα προκάλεσαν οι ερωτήσεις που δεχόταν από τον Γιάννη Λαγό, κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή άρχισε να κάνει στη μητέρα του Παύλου Φύσσα ερωτήσεις που είχαν σχέση με τη δολοφονία Τεμπονέρα. 

Όταν δήλωσε ότι δεν θέλει να της γίνονται ερωτήσεις πολιτικού περιεχομένου, η πρόεδρος σημείωσε ότι δεν θα επιλέγει η ίδια τις ερωτήσεις. «Συγγνώμη, μου κάνει ερωτήσεις ο δολοφόνος του παιδιού μου», αντέδρασε η Μάγδα Φύσσα, σύμφωνα με το Golden Dawn Watch. Ακολούθησε ο εξής διάλογος: 

Λαγός: Εγώ δολοφόνος; 
Μ. Φύσσα: Όλοι είστε δολοφόνοι. 
Λαγός: Εδώ δεν είμαι δολοφόνος. 
Μ. Φύσσα: Αλίμονο, μόνο εντολές ξέρετε να δίνετε. 
Λαγός: Από πού προκύπτει ότι έδινα εντολές;
Μ. Φύσσα: Από το ότι είσαι μέσα. 

Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε επειδή έκανε ξανά ναζιστικό χαιρετισμό μέσα στο δικαστήριο, είπε ότι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει τον φασισμό ή τον ναζισμό στην Ελλάδα. 

Πλεύρης: Δώσατε μία συνέντευξη και είπατε ότι «ο φασισμός δεν τελειώνει, θα τον τελειώσουμε». Θέλετε να σκοτώσετε τους φασίστες;
Μ. Φύσσα: Όχι βέβαια 
Πλεύρης: Έξω γράφει «θάνατος στους φασίστες».
Μ. Φύσσα: Δεν σκοτώνουν οι αντιφασίστες, οι φασίστες σκοτώνουν. Να τελειώσει αυτό με τον τρόπο που εμείς ξέρουμε, και ο τρόπος είναι ο λόγος. 
Πλεύρης: Δηλαδή θέλετε να βάλετε στη φυλακή 500.000 ανθρώπους;
Μ. Φύσσα: Ευχαρίστως γιατί έχουν τα χέρια τους βαμμένα με αίμα
Πλεύρης: Λυπάμαι πολύ για το γιο σας…
Μ. Φύσσα: Μην λυπάστε πάρα πολύ.

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προσπάθησε να διαβάσει στίχους του Παύλου Φύσσα. «Ο Παύλος δεν σκότωνε, έγραφε», σχολίασε η Μάγδα Φύσσα, ενώ και η πρόεδρος αντέδρασε στην ανάγνωση των στίχων. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ