ΔΕΗ: Μην έρχεστε στα καταστήματα, προτιμήστε το τηλέφωνο και τις ηλεκτρονικές πληρωμές

ΔΕΗ: Μην έρχεστε στα καταστήματα, προτιμήστε το τηλέφωνο και τις ηλεκτρονικές πληρωμές Facebook Twitter
Συστάσεις της ΔΕΗ προς τους καταναλωτές για τον κορωνοϊό (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
0

Η ΔΕΗ καλεί τους καταναλωτές να αποφεύγουν τις επισκέψεις στα καταστήματα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Με ανακοίνωσή της η Επιχείρηση συνιστά στους καταναλωτές να μην πηγαίνουν στα καταστήματα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 ή να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ, για την εξυπηρέτησή τους.

Παράλληλα, τους ενθαρρύνει να πληρώνουν ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς, είτε μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ, ή μέσω τραπεζών. Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι πλέον καταγράφονται όλοι οι πελάτες που μπαίνουν στα καταστήματα, για τη δυνατότητα ιχνηλάτησης πιθανών κρουσμάτων.

Μέτρα για τους εργαζόμενους

Στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας των εργαζομένων από τον κορωνοϊό, έχουν απαγορευθεί οι μετακινήσεις υπαλλήλων και οι συγκεντρώσεις πολλών ατόμων, γίνονται συνεχείς απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις και κατά περίπτωση δίνεται η δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.

Σε ό,τι αφορά τις εγκαταστάσεις παραγωγής, η είσοδος και η έξοδος είναι απολύτως ελεγχόμενη, σύμφωνα με τη ΔΕΗ και λαμβάνονται ειδικά μέτρα για την προστασία εργαζομένων κρίσιμων ειδικοτήτων.

Οι εργαζόμενοι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ, αλλά και όσοι είναι γονείς μαθητών διευκολύνονται με ειδικές άδειες, επισημαίνει ακόμη η ΔΕΗ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

 

Ελλάδα
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σκ

Ελλάδα / Αράχωβα: Αντιδρά η Ένωση Ξενοδόχων με αφορμή τον φρικτό θάνατο του Όλιβερ - «Δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Το hashtag #CancelArahova, που πρακτικά στιγματίζει τους νόμους σιωπής, οι οποίοι συγκαλύπτουν τον δράστη της φρικτής θανάτωσης του χάσκι, προκάλεσε την αντίδραση του συγκεκριμένου κλάδου επαγγελματιών
NEWSROOM
Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Ελλάδα / Τουρισμός και Αρχιτεκτονική: Eνώνοντας τους δύο κόσμους σε ένα μοναδικό συνέδριο

Κορυφαίοι αρχιτέκτονες, μηχανικοί, θεσμικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού έδωσαν το "παρών", εδραιώνοντας το μοναδικό τομεακό Συνέδριο για την αρχιτεκτονική και τον τουρισμό στη χώρα
NEWSROOM