Βόλος: Έκλεψαν κεταμίνες από κτηνιατρεία - Τέσσερις διαρρήξεις σε μία εβδομάδα

Βόλος: Έκλεψαν κεταμίνες από κτηνιατρεία - Τέσσερις διαρρήξεις σε μία εβδομάδα Facebook Twitter
0

Τέσσερις διαρρήξεις από τέσσερα διαφορετικά κτηνιατρία, απ'όπου εκλάπησαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα, αλλά και φάρμακα, σημειώθηκαν σε διάστημα μιας εβδομάδας στο Βόλο. 

Όπως γνωστοποίησε μέσω Alpha και Mega ο πρόεδρος Κτηνιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Παύλος Σταματόπουλος, μεταξύ των κλοπιμαίων, βρίσκονται αναισθητικά, ηρεμιστικά και τουλάχιστον δύο φιαλίδια κεταμίνης - αν και ενδέχεται να είναι και μεγαλύτερη η ποσότητα. 

Οι δύο από τις τέσσερις διαρρήξεις, μάλιστα, έγιναν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ οι ληστές πήραν μαζί τους και τα laptop των κτηνιάτρων.

Σύμφωνα με τον κ. Σταματόπουλος, έχουν υπάρξει περιστατικά διαρρήξεων και στο παρελθόν, όμως ήταν σποραδικά και άνευ σημασίας. 

«Το ανησυχητικό είναι πως τα τέσσερα αυτά περιστατικά σημειώθηκαν σε διάστημα μιας εβδομάδας και φυσικά μετά απ0ό όλη αυτή την έκταση που έχει λάβει το θέμα με την κεταμίνη» τόνισε ο ίδιος, χωρίς πάντως προσώρας να συνδέονται τα περιστατικά. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει σήμερα ως ύποπτη για τους θανάτους και των τριών παιδιών- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

Ελλάδα / Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

«Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά» λέει μέσω του δικηγόρου της
THE LIFO TEAM
Πόσο ακροδεξιά «γέρνουμε» ως κοινωνία;

Θέματα / Πόσο ακροδεξιά τείνουμε ως κοινωνία;

Το Σημείο για τη μελέτη και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς παρουσιάζει την πρώτη του ετήσια μέτρηση τάσεων της ελληνικής κοινωνίας σε μια σειρά από θέματα που θεωρούνται «δείκτες ακροδεξιάς συγκρότησης» και τα αποτελέσματα φέρνουν σε... σκωτσέζικο ντους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ