Αυτός είναι ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του

Αυτός είναι ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του Facebook Twitter
Φωτ: ΕΛ.ΑΣ.
0

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία προπονητή kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του.

Ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, κατηγορούμενου για κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη και πορνογραφία ανηλίκων.

Ο προπονητής kick boxing συνελήφθη στις 23 Ιουνίου από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον:

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Βασίλειο του Δημητρίου και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 26-1-1976 στο Βόλο Μαγνησίας.

Αυτός είναι ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του Facebook Twitter

Όπως τονίζει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος έτερων ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Αυτός είναι ο προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του Facebook Twitter

Ο προπονητής συνελήφθη μετά από καταγγελία νεαρής, η οποία ανέφερε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής κατασκήνωσης, όταν ήταν 15 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, οι αρχές εντόπισαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο σκληρούς δίσκους, ένα κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks). 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ