Αποκαταστάθηκε το μνημείο των θυμάτων της Marfin

Αποκαταστάθηκε το μνημείο των θυμάτων της Marfin Facebook Twitter
Φωτ.: Δήμος Αθηναίων.
0

Από συνεργεία του δήμου Αθηναίων αποκαταστάθηκε το μνημείο για τα θύματα της Marfin, το οποίο βανδαλίστηκε τις προηγούμενες ημέρες από αγνώστους.

Συγκεκριμένα, τα συνεργεία του δήμου συντήρησαν και αποκατέστησαν πλήρως τη μαρμάρινη πλάκα,  επαναφέροντας το μνημείο στην αρχική του εικόνα.

Η τραγωδία της Marfin έγινε στις 5 Μαΐου του 2010, όταν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ομάδα κουκουλοφόρων, έριξε βόμβες μολότοφ στο υποκατάστημα της τράπεζας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι τρεις εργαζόμενοι, Αγγελική, Παρασκευή, Επαμεινώνδας και ένα αγέννητο παιδί.  

«Το μνημείο της Marfin θα είναι πάντα εκεί, να μας θυμίζει ότι ο τυφλός φανατισμός, η ιδεολογική βία και ο διχασμός τραυματίζουν θανάσιμα τη Δημοκρατία. Όσες φορές και αν επιχειρήσουν να αμαυρώσουν τη μνήμη των νεκρών βανδαλιζοντας το, ο Δήμος Αθηναίων θα το ξαναφτιάχνει» αναφέρουν πηγές του δήμου Αθηναίων με αφορμή την αποκατάσταση του μνημείου.

Αθήνα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Τι ισχύει με τα ωράρια μουσικής στα καταστήματα διασκέδασης της Αθήνας;

Αθήνα / Explainer: Τι ισχύει με τα ωράρια μουσικής στα καταστήματα διασκέδασης της Αθήνας;

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος» διεμήνυσε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ξεκαθαρίζοντας πως ο δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του απέναντι στους επαγγελματίες που δεν σέβονται τους νόμους της πόλης.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ