Ανέστης Βλάχος: Ο γιος του μηνύει τη σύζυγο και τη κόρη του ηθοποιού

Ανέστης Βλάχος Facebook Twitter
Φωτ: EUROKINISSI/ ΓΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Μήνυση εναντίον της δεύτερης συζύγου του Ανέστη Βλάχου και της κόρης της προχώρησε ο γιος του ηθοποιού, Ηρακλής Βλάχος.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο γιος του Ανέστη Βλάχου καταγγέλλει τις δύο γυναίκες για πλαστογραφία με χρήση, απάτη επί τω δικαστηρίω και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο άλλως, εξ αμελείας.

«Είχα τυπικές, αναγκαστικές, μάλλον, σχέσεις και τώρα δεν έχω κανέναν λόγο να έχω καμία σχέση. Αυτά τα άτομα αν τα έβλεπα στον δρόμο, θα έτρεχα», είπε στην κάμερα της εκπομπής.

Η υπόθεση αφορά την διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, η οποία όταν δημοσιεύτηκε προκάλεσε την αντίδραση του γιου του, ο οποίος της αμφισβητεί. Στη διαθήκη γράφει πως ορίζεται ότι αποκλειστική κληρονόμος είναι η ετεροθαλής αδερφή μου. 

«Δεν υπάρχει διαθήκη, αυτό είναι ένα μπακαλόχαρτο σε μια χαρτοπετσέτα που έγραψε κάποιος άλλος. Κακογραμμένη χωρίς μάρτυρες μια ιδιόγραφη με λόγο και γραφή που δεν είναι του πατέρα μου. Ένα άθλιο πράγμα», ανέφερε ο Ηλίας Βλάχος.

Στην ερώτηση, σχετικά με το τι ακριβώς γράφει η διαθήκη, ο Ηλίας Βλάχος απάντησε: «Γράφει ότι δίνει στην κόρη του όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία. Είχε ένα σπίτι, άλλο ένα στη Δράμα, είχε αγροτεμάχια, είχε τα δικαιώματα Το θέμα είναι ηθικό για μένα. Δεν έχω δικαίωμα να κλέψω ούτε δέκα ευρώ από κάποιον άνθρωπο»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ