Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην Αττική, ο ένας από τους δύο δράστες που λήστεψαν με καλάσνικοφ υποκατάστημα τράπεζας, στην οδό Μητροπόλεως 53, στις 14 Σεπτεμβρίου 2021.

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 33χρονος Έλληνας δραπέτης συνελήφθη, την ώρα που κατέβαινε από ταξί, στη λεωφόρο Κατεχάκη, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

Ο συλληφθείς εξέτιε πολυετή ποινή φυλάκισης και συγκεκριμένα 46 ετών και 5 μηνών, για διακεκριμένη ληστεία κατά συναυτουργία με πυροβόλο όπλο, διακεκριμένη αντίσταση από πρόσωπο που οπλοφορεί, απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, διακεκριμένη οπλοκατοχή από κοινού, παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

 

Ο 33χρονος στις 2 Αυγούστου 2021 παραβίασε τους όρους χορήγησης τακτικής πενθήμερης άδειας απουσίας από κατάστημα κράτησης και από τότε τον αναζητούσε η ΕΛΑΣ. Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του στη διάπραξη πρόσφατων ένοπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών.

 

Ανακοινώσεις της αστυνομίας για τη σύλληψη του ληστή της τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Ανακοινώσεις της αστυνομίας για τη σύλληψη του ληστή της τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας [ΒΙΝΤΕΟ]