Ανακοινώσεις Πλεύρη για τις μάσκες στις 17:00

Ανακοινώσεις Πλεύρη για τις μάσκες στις 17:00 Facebook Twitter
0

Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, θα προχωρήσει σήμερα σε έκτακτες ανακοινώσεις όσον αφορά στη χρήση της μάσκας

Η ενημέρωση αναμένεται να γίνει στις 17:00 και θα διευκρινιστεί τι θα γίνει με τις μάσκες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους από την 1η Ιουνίου. 

Ο υπουργός, με συνέντευξή του στην ΕΡΤ, προανήγγειλε πως οι μάσκες βγαίνουν τις επόμενες μέρες. 

«Σήμερα οι ειδικοί θα συζητήσουν την αναστολή του μέτρου της χρήσης μάσκας σε εσωτερικούς χώρους από την 1η Ιουνίου» είπε, αλλά εξήγησε πως θα υπάρξουν εξαιρέσεις.

Ενδεικτικά ανέφερε χώρους όπως νοσοκομεία και μέσα μαζικής μεταφοράς αστικού τύπου.

«Θεωρούμε ότι η μάσκα είναι ένα ήπιο μέτρου περιορισμού θέλουμε να ακούσουμε την εισήγηση και να μείνει η μάσκα εκεί που είναι απαραίτητη. Θέλουμε να πάμε σε χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους μόνο εκεί που είναι απαραίτητη» υπογράμμισε.

Παράλληλα, αναφερόμενος για τις μάσκες στα σχολεία, ο υπουργός είπε πως βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με την αρμόδια υπουργό, Νίκη Κεραμέως, και πως θα υπάρξει πρωτόκολλο ασφαλείας και για τις πανελλαδικές εξετάσεις όχι τόσο για επιδημιολογικούς λόγους όσο για το να μην ασθενήσουν άτομα-υποψήφιοι τις ημέρες που δίνουν εξετάσεις.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει σήμερα ως ύποπτη για τους θανάτους και των τριών παιδιών- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

Ελλάδα / Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει ως ύποπτη και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας- Τα 4 νέα στοιχεία στη δικογραφία

«Με κατηγορούν όλοι οι υπόλοιποι με κατηγορεί και ο σύζυγος που ζήσαμε τόσα χρόνια μαζί και αποκτήσαμε αυτά τα παιδιά» λέει μέσω του δικηγόρου της
THE LIFO TEAM
Πόσο ακροδεξιά «γέρνουμε» ως κοινωνία;

Θέματα / Πόσο ακροδεξιά τείνουμε ως κοινωνία;

Το Σημείο για τη μελέτη και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς παρουσιάζει την πρώτη του ετήσια μέτρηση τάσεων της ελληνικής κοινωνίας σε μια σειρά από θέματα που θεωρούνται «δείκτες ακροδεξιάς συγκρότησης» και τα αποτελέσματα φέρνουν σε... σκωτσέζικο ντους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ