Αλέξης Κούγιας: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα της υπόθεσης, ήταν η χρυσοτόκος όρνιθα»

Αλέξης Κούγιας: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα της υπόθεσης, ήταν η χρυσοτόκος όρνιθα» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα της υπόθεσης ισχυρίστηκε o δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, διαψεύδοντας πως υπήρξε ξυλοδαρμός όπως ισχυρίζεται η πρώην σύντροφός του, αλλά και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του.

«Άκουσα το πρωτοφανές, ότι η δεύτερη κυρία έδινε χρήματα στην πρώτη. Από πού, τι εργασία κάνει και κερδίζει χρήματα; Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega.

«Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά τους και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων».

«Επειδή ο κ. Κούγιας δεν είναι κάνα παιδάκι, όταν άρχισε να αντιλαμβάνεται πως οι δύο αυτές κυρίες δεν ενδιαφέρονταν για τα συναισθήματά του, την προσωπικότητά του, αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν το ταμείο στα χέρια τους, να εισπράττουν τα χρήματα από τις συναυλίες και τα cd's που κυκλοφορούν κατά εκατομμύρια, ο καθένας καταλαβαίνει ποιος από τις δύο πλευρές είναι το θύμα και ποιος ο δράστης», σχολίασε.

Ο Αδαμαντίδης δυστυχώς επειδή είναι ένας πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, πάρα πολλές φορές έχει πέσει θύμα τέτοιας υφής κυριών. Τις τελευταίες ημέρες η καταγγέλλουσα του έκλεψε 7.000 ευρώ από το σπίτι. Κι εκεί ήταν το τέλος. Με την πρώτη, ένας λόγος παραπάνω, όταν έχεις και δύο παιδιά, ανέχεσαι πολλά παραπάνω» σημείωσε ο ίδιος, που υποστήριξε πως οι δύο τους είχαν προσκολληθεί σαν τις βδέλλες επάνω του. 

Ο ίδιος επέμεινε πως δεν υπάρχει βίντεο που έχει δοθεί στην αστυνομία, όπως ισχυρίζεται η κα. Κίρκη. Αντιθέτως, υπάρχει βίντεο από το κλαμπ Play που δείχνει τον Αδαμαντίδη στο χώρο την ώρα που η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται πως βιαιοπράγησε, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο οποίος χαρακτήρισε τις δύο γυναίκες «σκληρές που δεν θα δέχονταν καμία βίαιη συμπεριφορά από τον Θέμη Αδαμαντίδη».

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη κι αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν θύμα απομύζησης από την συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή να έρθει στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να δίνει στη ζωή, είναι δοτικός. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν την άποψη πως όταν κάνουν παιδιά με κάποιον, έστω και όταν μεγαλώσουν τα παιδιά, θα πρέπει να τις συντηρεί εφ’ όρου ζωής», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ