Αλεξάνδρεια Ημαθίας: Διαρροή άγνωστου υγρού από δεξαμενή γερανοφόρου οχήματος

Πυροσβέστης σε όχημα Facebook Twitter
Φωτ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Συναγερμός σήμανε στις αρχές στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, μετά από διαρροή υγρού άγνωστης, μέχρι στιγμής, σύστασης, εντός του αστικού ιστού.

Όπως αναφέρει το GRTimes, κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν δυσοσμία που προέρχονταν από δεξαμενή φορτωμένη πάνω σε γερανοφόρο όχημα, από όπου έτρεξε το συγκεκριμένο υγρό.

Άμεσα οι αρχές απέκλεισαν το σημείο, στο οποίο έσπευσε προληπτικά και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο οχήματα και έξι άνδρες.

Δείγμα από το υγρό έλαβε κλιμάκιο του Γενικού Χημείου του Κράτους, ώστε να διαπιστωθεί η προέλευσή του, αλλά και το εάν υπάρχει περιβαλλοντική ρύπανση.

«Μόλις διαπιστώθηκε η διαρροή, σπεύσαμε στο σημείο μαζί με τα αρμόδια κλιμάκια, προκειμένου να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει. Είδαμε ότι ένα γερανοφόρο που βρίσκεται σε οικόπεδο, κουβαλά μία δεξαμενή από όπου έχει φύγει το υγρό.

Στο σημείο η δυσοσμία ήταν και είναι έντονη», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Αλεξάνδρειας, Κωνσταντίνος Βενιόπουλος.

«Πάρθηκε δείγμα από τις αρμόδιες αρχές και τώρα, περιμένουμε τον ιδιοκτήτη να έρθει και να απομακρύνει το όχημα», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες GRTimes

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία από την Θεσσαλία: Έκλεισαν την δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν

Ελλάδα / Θεσσαλία: Τι απέγιναν τα ζώα συντροφιάς μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας; - Καταγγελίες για γερά νεύρα

Κραυγή αγωνίας από τους εθελοντές της περιοχής και αιχμές κατά της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς - Όσοι εξακολουθούν να νοιάζονται για την προστασία αυτών των πλασμάτων καταγγέλλουν ότι υπεύθυνοι έκλεισαν τη δομή που μεταφέρονταν τα ζώα και έφυγαν...
NEWSROOM