Υπήρχε μια σκηνή αυνανισμού και sexting στο Sex and the City 3 που ενόχλησε πολύ την Κιμ Κατράλ

Υπήρχε μια σκηνή αυνανισμού και sexting στο Sex and the City 3 που ενόχλησε πολύ την Κιμ Κατράλ Facebook Twitter
0

Νέες αποκαλύψεις για το πώς η συνέχεια του Sex and the City 3 κατέληξε σε φιάσκο και για τους λόγους που η Κιμ Κατράλ αποσύρθηκε από το πρότζεκτ βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μια πηγή κοντά στην παραγωγή αποκαλύπτει στο E! έναν ακόμη λόγο από τους πολλούς που οδήγησαν στην κατάρρευση της ιδιαίτερα αναμενόμενης τρίτης κινηματογραφικής συνέχειας.

Σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους, δεν ήταν μόνο ο ολοσχερώς καταναγκαστικός θάνατος του Mr. Big που αποθάρρυνε την Κιμ Κατράλ να υπογράψει την τρίτη ταινία, αλλά και λεπτομέρειες στο σενάριο που είχε λάβει έγκριση.

«Η Κιμ ποτέ δεν ήθελε πραγματικά να κάνει την ταινία. Ήταν ένας συνδυασμός των οικονομικών και της κακής ιστορίας για τη Σαμάνθα. Ήταν ένα κακό σενάριο», λέει η πηγή απλά.

Τι έκανε το σενάριο τόσο κακό και γιατί στην Κατράλ δεν άρεσε καθόλου η σεξουαλική τροπή που έδινε μια σκηνή;

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η «κύρια ιστορία» της Σαμάνθα περιστρέφονταν γύρω από τη σχέση της με τον 14χρονο γιο της Μιράντα, Μπράντι. Αυτό περιελάμβανε μια σκηνή αυνανισμού του αγοριού ενώ σε ένα άλλο σημείο ο Μπράντι συλλαμβάνεται να στέλνει φωτογραφίες του πέους του στη Σαμάνθα. Μια τέτοια συνέχεια στην ιστορία δεν άρεσε καθόλου στην Κιμ Κατράλ όπως όλα δείχνουν.

Επιπλέον, η Κιμ αισθάνονταν πως το έργο θα ήταν ασυνεπές με την εποχή και υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι το κλίμα άλλαξε: το να έχουμε τέσσερις γυναίκες να μιλάνε για ταξίδια αγορών και να ξοδεύουν 400 δολάρια για τα παπούτσια όταν οι άνθρωποι δυσκολεύονται να πληρώσουν για το φαγητό τους...»

Όπως και να έχει η απόσυρση της Κατράλ από το φιλμ προκάλεσε έναν «διετή» πόλεμο με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και έφερε σειρά αποκαλύψεων που οδήγησε σε ρήξη με πολύ γκόσιπ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιοδική έκθεση «τάφῳ κτερίζειν» στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου

Πολιτισμός / Περιοδική έκθεση «τάφῳ κτερίζειν» στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Μήλου

Τα σημαντικά ευρήματα που προέρχονται από τμήματα αποκαλυφθέντων νεκροταφείων των μυκηναϊκών, αρχαϊκών και ρωμαϊκών χρόνων, εμπλουτίζουν τον αρχαιολογικό χάρτη της Μήλου και αναδεικνύουν τη διαχρονική παρουσία της στο Αιγαίο.
THE LIFO TEAM
Ο Άρης Μπινιάρης ανεβάζει Μπέρτολτ Μπρεχτ τον Ιανουάριο του 2023 σε καινούργιο θεατρικό χώρο στην Κυψέλη

Πολιτισμός / Ο Άρης Μπινιάρης ανεβάζει Μπέρτολτ Μπρεχτ τον Ιανουάριο του 2023 σε καινούργιο θεατρικό χώρο στην Κυψέλη

Ο χαρακτήρας του αποτρόπαιου Αρτούρο Ούι, που δομήθηκε από τον συγγραφέα πάνω στο πρότυπο του σαιξπηρικού «Ριχάρδου Γ΄», ερμηνεύεται στην παράσταση από τον Γιώργο Χρυσοστόμου.
THE LIFO TEAM
Αισχύλεια 2022: Με ποικιλία εκδηλώσεων και την εικαστική εγκατάσταση του Κωστή Βελώνη

Πολιτισμός / Αισχύλεια 2022: Με ποικιλία εκδηλώσεων και την εικαστική εγκατάσταση του Κωστή Βελώνη

Ακολουθώντας μια παράδοση χρόνων το Φεστιβάλ Αισχύλεια αγκαλιάζει την καλλιτεχνική έκφραση, προβάλλει τους δημιουργούς και συνιστά ένα ιστορικό και ταυτόχρονα σύγχρονο σημείο αναφοράς.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ