Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί ο Stevie Wonder

Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί ο Stevie Wonder Facebook Twitter
EPA
0

O Stevie Wonder ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού.

Ο θρυλικός τραγουδιστής-τραγουδοποιός ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Λονδίνο το Σάββατο ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού. Μιλώντας στο πλήθος που παρακολουθούσε τη συναυλία του στο Hyde Park, ο διάσημος τραγουδιστής είπε ότι έχει βρει δωρητή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ενώ ενημέρωσε παράλληλα ότι θα συνεχίσει τις συναυλίες του μέχρι και τον Σεπτέμβριο όπου θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

«Είμαι καλά, είμαι πολύ καλά» είπε στους θαυμαστές που καταχειροκρότησαν τον 69χρονο καλλιτέχνη καθώς έφευγε από τη σκηνή.


Ο Stevie Wonder έκανε την ανακοίνωση αυτή έχοντας ολοκληρώσει την ερμηνεία του «Superstition» θέλοντας να διασκεδάσει τις φήμες που διαδίδονταν για την υγεία του. «Θέλω να γνωρίζετε ότι ήρθα εδώ για να σας δώσω την αγάπη μου και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που μου δίνεται. Ο Θεός να σας ευλογεί» είπε στο πλήθος ο αγαπημένος τραγουδιστής.


Ο συνηθέστερος λόγος που πραγματοποιούνται μεταμοσχεύσεις νεφρού είναι η νεφρική ανεπάρκεια ή η χρόνια νεφρική νόσος σε τελικό στάδιο, σημειώνει το NHS, τονίζοντας ότι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα μπορούν να επιβιώσουν με ένα νεφρό.

Με πληροφορίες από BBC / NBC /CNN

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Πέτρου στο Λονδίνο- δώρο του ρωσικού λαού

Πολιτισμός / Βανδάλισαν το άγαλμα του Μεγάλου Πέτρου στο Λονδίνο- δώρο του ρωσικού λαού

Η καταστροφή του αγάλματος δημιουργεί ένα λογαριασμό επισκευής του που όπως φαίνεται κανένας δεν είναι πρόθυμος να πληρώσει και η ρώσικη πρεσβεία δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.
THE LIFO TEAM
Η βιρτουόζος του χρώματος India Mahdavi παρουσιάζει το καινούργιο της λεύκωμα

Design / India Mahdavi: Η διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας, σχεδιάστρια και σκηνογράφος έρχεται στην Αθήνα

Με την αφορμή των εγκαινίων της νέας της έκθεσης στην Carwan Gallery του Πειραιά, η βιρτουόζος του χρώματος θα παρουσιάζει επίσης το καινούργιο της λεύκωμα στο βιβλιοπωλείο Hyper Hypo.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Το Μουσείο Κλινί και η ιστορία του Μεσαίωνα μέσα από 1.600 αντικείμενα

Αρχαιολογία & Ιστορία / Το Μουσείο Κλινί και η ιστορία του Μεσαίωνα μέσα από 1.600 αντικείμενα

Η επαναλειτουργία του Εθνικού Μουσείου του Μεσαίωνα της Γαλλίας αυτή την άνοιξη μοιάζει με αναγέννηση. Το Musée de Cluny (Μουσείο Κλινί) ήταν ένα από τα λίγα γαλλικά εθνικά μουσεία στα οποία δεν είχαν γίνει σημαντικές ανακαινίσεις μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ