Πέτρος Λαγούτης: Έδιωξαν τον γιο μου από το Θέατρο Τέχνης, λόγω μικρού ρόλου στο «Έτερος Εγώ»

Πέτρος Λαγούτης Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Λάθος χαρακτήρισε ο Πέτρος Λαγούτης το γεγονός ότι σχολές υποκριτικής δεν επιτρέπουν σε μαθητές τους να εργάζονται στον χώρο, όσο φοιτούν, με αφορμή αυτό που συνέβη με τον γιο του και το Θέατρο Τέχνης.

Ο μεγαλύτερος γιος που έχουν αποκτήσει ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη ακολουθεί τα βήματα των γονιών του, αλλά τον έδιωξαν από το Θέατρο Τέχνης λόγω μικρού ρόλου που έπαιξε στο «Έτερος Εγώ». 

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης. Όμως, επειδή έκανε έναν μικρό ρολάκι στο “Έτερος Εγώ”, στο καινούριο που θα βγει, το Θέατρο Τέχνης δεν επιτρέπει αυτά... το ξέρανε, το ξέραμε, μας το είχαν πει, τον έδιωξαν. Οπότε, τώρα περιμένουμε να δούμε εάν θα περάσει στο Εθνικό ή εάν θα ξαναπάει στο πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης, διότι τον δέχεται, αλλά από την αρχή. Θα δούμε...», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή The 2Night Show του ANT1. 

Ο Πέτρος Λαγούτης εξήγησε ότι αυτό δεν ισχύει μόνο στο Θέατρο Τέχνης, αλλά και στο Εθνικό και άλλες σχολές. «Το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάς τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα, από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους», τόνισε και σημείωσε ότι πρόβλημα δεν έχουν οι σχολές μόνο με την τηλεόραση. «Δεν σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτάς στη σχολή», πρόσθεσε. 

«Το να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν κάνεις κάτι το οποίο δεν θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, πια, το 2022, δεν το καταλαβαίνω», συμπλήρωσε. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

29ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Πολιτισμός / Νύχτες Πρεμιέρας 2023: Όλες οι μουσικές ταινίες του φετινού προγράμματος

Οι απαρχές του Νικ Κέιβ, η Τζόαν Μπαέζ, οι ξεχασμένοι ήρωες του λαϊκού τραγουδιού, η Creep Records και πολλά ακόμα μουσικά ντοκιμαντέρ σε ένα διαχρονικά ενδιαφέρον τμήμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
THE LIFO TEAM
Αρχαίο ρωμαϊκό ψυγείο ανακαλύφθηκε σε ανασκαφή στη Βουλγαρία

Πολιτισμός / Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε το ψυγείο ενός αρχαίου Ρωμαίου (να τι θα βρίσκαμε μέσα!)

Σε ανασκαφή στη Βουλγαρία ανακαλύφθηκε ένα αρχαίος ρωμαϊκός θάλαμος ψύξης, στον οποίο εντοπίστηκαν ακόμα και υπολείμματα φαγητού - Τώρα οι ερευνητές καλούνται να μαντέψουν και να αναδημιουργήσουν το τελευταίο γεύμα του ιδιοκτήτη του ψυγείου
NEWSROOM