Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν τον Ομπάμα στο γάμο τους, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θέλουν τον Ομπάμα στο γάμο τους, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα Facebook Twitter
0

Η Βρετανία ζει ήδη στο ρυθμό του βασιλικού γάμου που θα τελεστεί τον Μάιο και όλα τα μίντια ασχολούνται καθημερινά με τα παραλειπόμενα και τις λεπτομέρειες.

Το τελευταίο θέμα που έχει ανακύψει σχετικά με το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σχετίζεται με τους καλεσμένους και προκαλεί ήδη διπλωματικό πονοκέφαλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει συμπεριλάβει στους καλεσμένους τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και την σύζυγό του Μισέλ.

Όμως η βρετανική κυβέρνηση έχει εκφράσει τη διαφωνία της για την πρόσκληση αυτή, καθώς τη θεωρεί πολιτικά ευαίσθητη και περίπλοκη ως προς το πρωτόκολλο που ορίζει τι συμβαίνει με τους ξένους ηγέτες σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την κυβέρνηση και διπλωματικούς κύκλους διαμηνύεται πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει καθώς θα θεωρηθεί προσβολή προς το πρόσωπο του νυν αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ειδικά καθώς ο Τραμπ ακόμη δεν έχει επισκεφθεί τη Βρετανία και δεν έχει συναντήσει τη Βασίλισσα.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως ο Χάρι επιμένει και πως θέλει να έχει πάση θυσία τους Ομπάμα στην τελετή καθώς έχει αναπτύξει ισχυρή φιλία μαζί τους και τους θεωρεί σημαντικούς.

Αυτό που μοιάζει μάλλον βέβαιο είναι πως ο Χάρι δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να προσκαλέσει και τον Τραμπ στο γάμο προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και για τους Ομπάμα.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους 2022

Πολιτισμός / 25 χρόνια κλείνει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

Σε μια χρονιά που φέρνει στο φως σοκαριστικά συμβάντα κακοποίησης παιδιών και εφήβων, οι ταινίες αυτής της θεματολογίας δικαιώνουν τις διαχρονικές επιλογές του φεστιβάλ.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ