Ο αλλόκοτος χορός του Έλον Μασκ στη Σαγκάη που έγινε viral

Ο αλλόκοτος χορός του Έλον Μασκ στη Σαγκάη που έγινε viral Facebook Twitter
2

Viral, για ακόμη μία φορά για έναν απροσδόκητο λόγο, έγινε ο Έλον Μασκ, μετά από τις παράξενες χορευτικές του φιγούρες σε εργοστάσιο της Tesla στην Κίνα

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας βρέθηκε στην Κίνα για να γιορτάσει την παράδοση των Model 3, αυτοκινήτου της Tesla, από το εργοστάσιο Gigafactory κοντά στην Σαγκάη. Για να γιορτάσει το γεγονός, ξεκίνησε να χορεύει ενώ έβγαλε το σακάκι του το οποίο και πέταξε. Ο ίδιος μοιράστηκε το βίντεο με τον χορό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντάς το ως "NSFW". Στο βίντεο, ο κόσμος που παρακολουθεί τον Μασκ, φαίνεται να χειροκροτά ρυθμικά.

Το βίντεο έγινε viral στην Κίνα, ενώ χρήστες του Twitter παρομοιάζουν τον χορό του Μασκ με εκείνον του Μπιλ Γκέιτς σε εκδήλωση του 1995.


Σημειώνεται ότι η Tesla, με έδρα την Καλιφόρνια, είχε δηλώσει ότι επιθυμούσε να ξεκινήσει την παράδοση οχημάτων πριν από την κινεζική πρωτοχρονιά στις 25 Ιανουαρίου. 

Με πληροφορίες από Design Taxi

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Πολιτισμός / Τέχνη και Ίαση: Ένα σεμινάριο από τη Γεωργία Σαγρή και τον Γιώργο Ίκαρο Μπαμπασάκη

Αναλύοντας έργα τέχνης, κυριευόμαστε από την θετική τάση να δημιουργήσουμε και εμείς. Περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε την άλλη ματιά της Τέχνης για μια νοηματοδότηση της ζωής.
NEWSROOM
Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Πολιτισμός / Άννα Κοκκίνου, Λένα Κιτσοπούλου και Χάρης Φραγκούλης στο θέατρο Σφενδόνη

Το νέο έργο της Λένας Κιτσοπούλου, ο «Αφανισμός» του Μπέρχαρντ σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου, η «Αντιγόνη» και η «Αφιέρωση» σε σκηνοθεσία Χάρη Φραγκούλη περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Σφενδόνης για τη νέα σεζόν.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ