Κάννες 2022: «Just a few more steps»- Νοσταλγικό βίντεο με τις πιο εμβληματικές σκηνές σε χολυγουντιανές σκάλες

Κάννες 2022: «Just a few more steps» και η γιορτή ξεκινά- Το εμβληματικό βίντεο με σκηνές σταθμό στο παγκόσμιο σινεμά Facebook Twitter
Φωτ. Instagram
0

Λίγα βήματα ακόμα και οι προβολές στις Κάννες θα φωτίσουν το 75ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, που ανοίγει σήμερα αυλαία.

Με το μότο «Just a a few more steps» και έμπνευση από την τελευταία σκηνή της ταινίας Truman Show, που είναι και η φετινή επίσημη αφίσα του Φεστιβάλ, οι διοργανωτές ανάρτησαν ένα βίντεο με τις εμβληματικότερες σκηνές πρωταγωνιστών να ανεβαίνουν σκάλες.

Το Ψυχώ του Χίτσκοκ, το Kill Bill, ο Ψαλιδοχέρης, Ρόκι, Όσα παίρνει ο Άνεμος, Η Λάμψη, και άλλες χαρακτηριστικές σκηνές από αγαπημένες ταινίες προμηνύουν την πρώτη προβολή στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα).

Λίγα ακόμα βήματα και η Τελετή Έναρξης θα σημάνει την γιορτή του παγκόσμιου σινεμά για τις επόμενες 12 ημέρες.

Κάννες 2022: «Just a few more steps» και η γιορτή ξεκινά- Το εμβληματικό βίντεο με σκηνές σταθμό στο παγκόσμιο σινεμά Facebook Twitter

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισχύλεια 2022: Με ποικιλία εκδηλώσεων και την εικαστική εγκατάσταση του Κωστή Βελώνη

Πολιτισμός / Αισχύλεια 2022: Με ποικιλία εκδηλώσεων και την εικαστική εγκατάσταση του Κωστή Βελώνη

Ακολουθώντας μια παράδοση χρόνων το Φεστιβάλ Αισχύλεια αγκαλιάζει την καλλιτεχνική έκφραση, προβάλλει τους δημιουργούς και συνιστά ένα ιστορικό και ταυτόχρονα σύγχρονο σημείο αναφοράς.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ