«Απλή Μετάβαση»: Το μιούζικαλ των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου επιστρέφει στο Θέατρο Ακροπόλ

«Απλή Μετάβαση»: Το μιούζικαλ των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου επιστρέφει στο Θέατρο Ακροπόλ Facebook Twitter
0

Το σύγχρονο ελληνικό μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη που κατάφερε πολύ σύντομα να γίνει talk of the town επιστρέφει ανανεωμένο στο θέατρο Ακροπόλ για δέκα παραστάσεις τον Φεβρουάριο του 2023!

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει και πάλι ο Μίνως Θεοχάρης ενώ θα πρωταγωνιστούν ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, η Μαρίζα Ρίζου, η Χαρά Κεφαλά, η Μαρία Διακοπαναγιώτου, ο Φοιβος Ριμένας, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ο Βασίλης Μηλιώνης και η νεαρή Πέγκυ Μανωλά.

Λίγα λόγια για το έργο:

Κυριακή πρωί, άνοιξη, στον Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος». Οκτώ πρόσωπα στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, αποφασισμένα να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για ένα αβέβαιο μέλλον στην Αγγλία, μοιράζονται τις ιστορίες, τους φόβους και την ανασφάλειά τους. Η πτήση καθυστερεί και όλοι τους έχουν αρκετό χρόνο για να γνωριστούν, να εξομολογηθούν τις σκέψεις τους, να αναπολήσουν, να επανεξετάσουν την απόφαση τους.

Νέοι άνθρωποι, ανασφαλείς φιγούρες, φοβισμένοι και θυμωμένοι. Ψάχνουν μια νέα επαγγελματική ευκαιρία ή απλώς κυνηγούν την επιβίωση. Ο καθένας τους μια ξεχωριστή ιστορία. Κοινός παρονομαστής η ελπίδα ενός καλύτερου αύριο και η νοσταλγία του χαμένου ονείρου.

«Απλή Μετάβαση»: Το μιούζικαλ των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου επιστρέφει στο Θέατρο Ακροπόλ Facebook Twitter

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Πολιτισμός / Φοιτητές εξοργισμένοι από το προτεινόμενο γλυπτό του Antony Gormley με «όρθιο φαλλό»

Φοιτητές από το Imperial College του Λονδίνου προχώρησαν στην παρεμπόδιση της εγκατάστασης ενός γλυπτού του Antony Gormley, για το οποίο υποστηρίζουν ότι μοιάζει με άνδρα με πέος σε στύση.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ