Πύρωσε η άσφαλτος της Αθήνας λόγω καύσωνα - Στους 94,2 βαθμούς η θερμοκρασία σε πεζογέφυρα του Κηφισού

Πύρωσε η άσφαλτος της Αθήνας λόγω καύσωνα - Στους 94,2 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία σε πεζογέφυρα του Κηφισού Facebook Twitter
0

Πύρωσαν η άσφαλτος και το τσιμέντο της Αθήνας λόγω των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών της σημερινής ημέρας. 

Η θερμική κάμερα drone της ομάδας «Up Stories» πέταξε πάνω από την 
ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού, καταγράφοντας θερμοκρασίες που κατά περιοχές ξεπέρασαν τους 90 βαθμούς Κελσίου. 

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του εγχειρήματος, η θερμοκρασία στο κτήριο των ΚΤΕΛ Κηφισού που, λόγω των ημερών είναι γεμάτος κόσμο που φεύγει από τον κλεινόν άστυ, έφτανε σήμερα τους 80 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας ασφυκτικές συνθήκες θερμοκηπίου. 

Άλλο ένα σημείο ενδιαφέροντος ήταν η πεζογέφυρα του Κηφισού όπου ο υδράργυρος έφτασε τους 94,2 βαθμούς Κελσίου. 

Αθήνα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το στοίχημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών

Αθήνα / Το στοίχημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών

Η αναβάθμιση του Σταθμού Λαρίσης βρίσκεται εν εξελίξει, η αξιοποίηση του Σταθμού Πελοποννήσου παραμένει αναπάντητο ερώτημα, και η πόλη μας περιμένει ακόμα τον σύγχρονο, ασφαλή, και προσβάσιμο σιδηροδρομικό σταθμό που της αξίζει.
ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Δείτε τις αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στην Πλατεία Κολωνακίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες / Πλατεία Κολωνακίου: Οι αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στην ανασκαφή

Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού, Έλενα Κουντούρη, περιγράφει τις λεπτομέρειες της ανασκαφικής έρευνας που διενεργήθηκε στην πλατεία Κολωνακίου για τη γραμμή 4 του μετρό.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ