Αύριο στον σταθμό του μετρό στο «Σύνταγμα» θα παίζει μουσική

Μετρό: Αύριο στον σταθμό του Συντάγματος θα παίζει μουσική Facebook Twitter
Φωτ.: Pixabay
0

Το μετρό συμμετέχει και φέτος στη γιορτή των τεχνών και του πολιτισμού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Στις 19:30 στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα θα βρεθεί ο συνθέτης και στιχουργός Κώστας Λειβαδάς με την ερμηνεύτρια Βίκυ Καρατζόγλου για να χαρίσουν μουσικές στιγμές στους επιβάτες.

Την 21η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, οι διαδρομές στο Μετρό επενδύονται μουσικά με τη συνδρομή του Κώστα Λειβαδά και οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς καλούνται να απολαύσουν μια συναυλία, που φιλοδοξεί να τους αιφνιδιάσει μουσικά, στο επίπεδο, όπου βρίσκονται τα μηχανήματα επικύρωσης εισιτηρίων.

Ο δημιουργός τραγουδιών, όπως το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Καράβι για την Φολέγανδρο», «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» και το «Επιμονή σου», έρχεται στον σταθμό «Σύνταγμα» για να επανασυστηθεί σε ένα χώρο απρόσμενο στο επιβατικό κοινό του Μετρό.

«Με τη δύναμη της μουσικής, η ΣΤΑ.ΣΥ προσδίδει έναν τόνο διαφορετικό στις μετακινήσεις των επιβατών των μέσων σταθερής τροχιάς» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Αθήνα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Τι ισχύει με τα ωράρια μουσικής στα καταστήματα διασκέδασης της Αθήνας;

Αθήνα / Explainer: Τι ισχύει με τα ωράρια μουσικής στα καταστήματα διασκέδασης της Αθήνας;

«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος» διεμήνυσε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ξεκαθαρίζοντας πως ο δήμος Αθηναίων θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του απέναντι στους επαγγελματίες που δεν σέβονται τους νόμους της πόλης.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ